15 °C Budapest
Celebrities sitting with hands clasped in interview at television studio.

Kiderült, miből él valójában Jakupcsek Gabriella: ezért hagyott fel most a tévézéssel

2022. június 2. 10:47

Távozik Jakupcsek Gabriella az ATV képernyőjéről. a műsörvezető szerint szükség van a közéleti talkshowkra, ennek ellenére döntöt a karrierváltás mellett, most a további terveiről most a Story Magazinnak mesélt.

A múlthéten derült ki, hogy Jakupcsek Gabriella közös megegyezéssel távozik az ATV-től. A műsorvezető akkor elmondta, úgy véli, a közéleti talkshowknak van helye a magyar televíziózásban. Azóta több csatornától meg is keresték.

Jakupcsek legutóbb a Story magazinnak beszélt arról, hogy szabadúszóként jelenleg tele van ötletekkel és tervekkel a jövőre nézve, azt viszont egyelőre nem tudni, hol folytatja tovább.

Nem vagyok rászorulva a tévézésre, évek óta több lábon állok. Ott van nekem a könyvírás, a tartalomgyártás, az üzleti kommunikációs cégem, járok előadásokat tartani, de tény, hogy szeretem csinálni, feltéve, ha van célja

– mesélte Jakupcsek, aki azt is hozzátette, hogy most már csak olyan műsort vállalna el, amiben lát fantáziát, van társadalmi haszna és olyan csapattal készül, akik "cinkostársai" is egymásnak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

A Hatoslottó nyerőszámai a 37. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/37. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 38. héten 260 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?