14 °C Budapest
Seminar Conference Concept : Close-up Microphones on abstract blurred of speech in meeting room, front speaking blur people in event convention hall with lens light flare in hotel background

Szép summát szedett ki cégéből Sebestyén Balázs: nem volt jó éve Nagy Ferónak és a Tankcsapdának

2022. június 1. 19:06

160 milliós osztalékot vett fel cégéből Sebestyén Balázs - derült ki a vállalat üzleti beszámolójából. A műsorvezető kft.-je 2021-ben 316 milliós bevétellel zárt. Nem ment valami jól Nagy Feró cégének, és a Tankcsapda Kft.-nek sem. Schobert Norbi nem vett ki osztalékot a Zrt.-jéból.

165,7 millió forintos adózott eredménnyel zárt tavaly Sebestyén Balázs cége, a Phova Kft. Mint a vállalat beszámolójából kiderült, tavaly 316 milliós árbevételt generáltak, ami 13 millióval több, mint egy évvel korábban. Személyi jellegű ráfordításokra 29 milliót írtak le. A mellékelt határozatból kiderült, hogy Balázs 160 millió 723 ezer forintos osztalékot vett ki a cégéből 2021-re.

Nagy Feró cége egy év alatt megháromszorozta bevételeit: 2021-re a Nagyferó Kft. beszámolójában 93,9 milliós árbevétel áll. Ugyanakkor az adózott eredmény csak 790 ezer forint lett a tavalyi 4,7 millióhoz képest. A cég 16 milliónyi bérköltséget jelölt meg a tavalyi évre.

A Tankcsapda Music Kft. 2021-ben is veszteséggel zárt, 8,5 milliós mínuszt írtak a beszámolóba, de még mindig jobb a helyzet, mint 2020-ban, amikor majdnem 15 millió volt a veszteség. A legendás rockzenekar mögött álló vállalat árbevétele 140 millió forint volt tavaly, az 5 alkalmazott fizetésére pedig 13,9 milliót jelöltek meg. Osztalékot nem fizetett a cég.

2,3 milliárdos árbevétel mellett 135 milliós veszteséget könyvelt el Schobert Norbi cége, a Norbi Update Lowcarb Zrt. Személyi jellegű ráfordításokra 231 milliót költöttek, és 20 alkalmazottat foglalkoztattak. Osztalékot nem fizetett a vállalkozás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

A Hatoslottó nyerőszámai a 37. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/37. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 38. héten 260 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?