8 °C Budapest
Microphone on the stage

X-Faktor 2022: új mentor érkezik Csobot Adél helyére, ennyit kereshet Herceg Erika az RTL Klubnál

2022. május 5. 14:31

Csobot Adél távozik az X-Faktorból, új mentor veheti át az énekesnő helyét: az új évadban Herceg Erika ül majd be Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé. Bár arról nem tudni, hogy mekkora gázsi ütheti az X-Faktor mentorainak markát, de a korábbi információk lapján azért lehet találgatni.

Változik az X-Faktor 2022-es mentorgárdájának összetétele: Csobot Adél helyett egy új női mentor ül be a zsűritagok közé, ugyanis Herceg Erikát kérték fel, hogy vegye át a stafétabotot a 27 éves énekesnőtől a 11. évadban. A hírek szerint a többiek, azaz Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják a közös munkát az új mentorral az RTL-en.

Herceg Erika 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól hét éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Grának, akikkel számos zenei díjat nyertek.

A videómegosztó oldalakon több mint 250 milliós megtekintésük van, Európa-szerte koncerteztek. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

Ennyit kereshet egy mentor a legendás műsorban

Mint korábban megírtuk, a csatornánál titokban tartják, hogy az ilyen volumenű műsorokban mennyit keresnek a műsorvezetők, illetve a mentorok. Azonban sokéves távlatból, és az eddig kiszivárgott információkból hozzávetőleg körül lehet határolni, mekkora gázsit tehetnek zsebre a sztárok.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kiss Ramónával kapcsolatban korábban sajtóértesülések arról számoltak be, hogy körülbelül 1 millió forintos alapbért garantáltak neki. Több cikk is megjelent régebben arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor, egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Azóta pedig jócskán emelkedtek a bérek az egész országban, így vélhetően a tévés hírességek körében is...

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 13:12
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm