11 °C Budapest
Young girl is holding a guitar pick and is about to scratch off a calendar with gold coating

Ilyen sorsjegy még nemigen volt Magyarországon: akár 75 milliót is kaszálhatsz velük

2022. február 4. 11:07

Új sorsjegycsaláddal bővítette termékportfólióját a Szerencsejáték Zrt. Mint kiderült, a magyarok szeretik az állatos sorsjegyeket, a társaság ezekre az igényekre is alapozva állította össze az új Vadvilág sorsjegycsaládot.

Holografikusan csillogó sorsjegycsaláddal bővítette termékportfólióját a Szerencsejáték Zrt. Az újonnan bevezetett 500, 1000 és 2000 forintos sorsjegyeken hat színes állat kíséretében tehetik próbára szerencséjüket a játékosok. A Vadvilág sorsjegyek – ártól függően – 25, 50 vagy akár 75 millió forintos főnyereménnyel kecsegtetnek.

A nemzeti lottótársaság által végzett kutatásból kiderült, hogy a játékosok 70 százaléka szeret állatos sorsjegyekkel játszani, valamint arra is rámutatott, hogy a sorsjegycsaládok esetében leginkább a több egyszerűbb játékot tartalmazó játékmenetet részesítik előnyben. A társaság ezekre az igényekre alapozva állította össze az új Vadvilág sorsjegycsalád egyes sorsjegyein megjelenő játékokat, így árkategóriától függően 2+1, 4+1, valamint 6+1 egyszerű játékot kínál.

A társaság történetében először jelenik meg az állatos tematika sorsjegycsaládként, de a kaparósok 30 éves portfóliójában már kilencedik alkalommal mutat be állatokat ábrázoló sorsjegyeket. A Vadvilág sorsjegycsalád mindhárom árkategóriájában 2-2 grafikai változat érhető el, és az egyes árkategóriák egy-egy alapvető élőhely állatait jelenítik meg. Az 500 forintos, vízi állatokat felvonultató sorsjegyeken mandarinhal és levesteknős szerepel, az 1000 forintos sorsjegyeken a madarak közül a flamingó és a jégmadár jelenik meg, míg a 2000 forintos, a szárazföldi állatokat felvonultató sorsjegyeken az eurázsiai hiúz és a sisakos kaméleon kapott helyet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem