18 °C Budapest
Berlin German - March 31, 2012: Collection of Rolex watches on display in a showcase of a dealer in Berlin.

Ilyen luxusórát hord Balogh Levente, a Cápák között multimilliomos befektetője

2022. január 6. 17:02

Egy kisebb lakás árát érheti az a karóra, amit Balogh Levente viselt a Cápák között legutóbbi adásában - szúrta ki egy önjelölt értékbecslő. A Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa, illetve a Cápák között multimilliomos befektetője amúgy nemrég arról beszélt a Pénzcentrumnak, hogy kevés dologban szereti a luxust, inkább a minőség érdekli.

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, múlt héten elindult a Cápák között című üzleti showműsor negyedik évada az RTL Klubon. A befektetők között ebben az évadban is ott ül Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz elnök-tulajdonosa is. Levente, a vállalkozói szemléletmódján és márkaépítési zsenialitásán túl, eleganciájáról is tanúbizonyságot tesz a műsorban. Legutóbb például épp az szúrhatott szemet a szakavatott szemeknek, milyen karóra díszeleg a milliárdos üzletemberen.

Nos, a konkrét választ a "beszeljunkorakrol" néven futó TikTok-csatorna posztolta nemrég. Szerintük a szóban forgó darab egy 'Rolex GMT Master II 126719BLRO'. Amennyiben igaza van az önjelölt óraszakértőknek (valljuk be, nehéz tökéletesen megállapítani a felbontás alapján, de kétség kívül hasonlít), akkor a vállalkozó karját díszítő óra nem olcsó mulatság. Íme:

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea <3

A TikTok-csatorna közlése szerint, melyet mi is ellenőriztünk az interneten gyorskereséssel, a 'Rolex GMT Master II 126719BLRO' 65 ezer eurót, azaz mai árfolyamon mintegy 23 millió forintot kóstál. Érdekesség, hogy Balogh Levente épp év végén árulta el a Pénzcentrum podcastjában, az Első Yardban, hogy nem kifejezetten jellemző rá a luxus életmód.

Használom a luxusnak azt a részét, ami kényelmessé teszi az ember életét, de nekem ez nem meghatározó

- fejtette ki az RTL Klub dörzsölt Cápája, aki szerint nagyon fontos, hogy a vállalkozók, gazdasági vezetők a realitás talaján maradjanak. Hallgasd meg az Első Yard legutóbbi adását itt:

Repkednek a 10-100 milliós befektetések az új évadban is!

A milliárdos egyébként a Cápák között 4. évadának első részében egy savanyúsággal foglalkozó üzletbe szállt be, 10 millió forinttal. A fermentálással foglalkozó testvérpár helyi termelők zöldségeiből készít savanyúságokat üzemében, egészen kis kiszerelésben is, amelyet könnyen magukkal vihetnek a fogyasztók akár egy hosszabb utazásra is. A meglévő kapacitásukkal már nem tudták kielégíteni a vásárlói igényeket, ezért kérték a Cápák segítségét. A Szentkirályi-vezér mellett Tomán Szabina is látott fantáziát a cégben, ő is beszállt az üzletbe.

Érdemes lesz amúgy nézni a következő részt is. Közel 750 millió forintos befektetési igénnyel érkezik ugyanis egy olyan vállalkozó az RTL Cápái elé, akinek vállalkozása hazánkban egyedülálló tevékenységgel bír. A friss előzetesből kiderült, hogy sikerült meggyőznie a nagyhalakat, repkedtek is az euró-százezrek! Vajon milyen vállalkozás kelti fel a befektetők érdeklődését annyira, hogy közel 750 milliót is adnának érte? Vasárnap 18:50-kor kiderül a Cápák között következő részéből! Nézd meg az alábbi előzetest itt:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?