18 °C Budapest
Egy magyar is kaszált az európai szuperlottón: neki már biztos jól indul a hétvége

Egy magyar is kaszált az európai szuperlottón: neki már biztos jól indul a hétvége

2021. december 18. 08:58

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/50. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem idehaza, sem külföldön nem volt telitalálat. A következő sorsoláson bruttó 10 millió euróért, azaz 3,6 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 50. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

6, 8, 16, 44, 50; 1, 10

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten telitalálat nem született. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 10 millió euró, azaz 3,6 milliárd forint az Eurojackpoton.
 
A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 50. heti sorsolásán nettó 46 563 390 forint volt, az 5+0 találatért járó járó összegnek egyetlen magyar játékos örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban összesen pedig több mint 18 ezer magyarnak volt szerencséje.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?