0 °C Budapest
Young woman in a Lotto store playing lottery ticket to win with luck, she fills the ticket with a pen cimlapi

Óriási fordulat a Hatoslottón: ezzel a módszerrel biztos lenne a nyeremény, és meg is érné

2021. október 28. 15:33

Közel fél év halmozódás után már 2,15 milliárd forint vár arra a szerencsésre, aki vasárnapig jól tippeli meg a szerencsét hozó hat számjegyet. A nyeremény a Hatoslottó történetének második legmagasabb összegével kecsegtet.

13, 31, 34, 35, 36, 39 – ezek voltak a Hatoslottó legutóbbi nyerőszámai. Telitalálatos szelvény ugyan nem született, azonban a játék történetében még soha nem fordult elő, hogy mindegyik kihúzott nyerőszámban szerepelt a 3-as szám. A számazonosság, vagyis a kihúzott nyerőszámok közti közös számjegy egyáltalán nem gyakori: arra, hogy ez megismétlődjön, elméletileg 884 sorsolást, vagyis 17 évet kellene várnunk - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

További érdekesség, hogy elérte az úgynevezett döntéselméleti határt a Hatoslottó. A 2,15 milliárdos főnyeremény mellett már megérné az összes lehetséges kombinációt megjátszani, hiszen 8 145 060 szelvény feladása mellett nem csak a 3-4-5 találatosokat, hanem a főnyereményt is biztosan bezsebelhetné a szerencsés nyertes – persze csak akkor, ha nem kell mással is osztoznia a nyereményen.

A Hatoslottó eddigi rekordnyereményét 2008-ban vitte el egy szerencsés játékos, telitalálatos szelvénye akkor 2,9 milliárd forintot ért. A nyertesnek akkor nem kellett osztozkodnia, de a Hatoslottó történetében előfordult már, hogy négyen találták el egyszerre mind a 6 nyerő számot, sőt 7 alkalommal olyan is, mikor harmadolni kellett a nyeremény összegét. Ehhez képest a felezések száma sem sokkal több: összesen 22 alkalommal volt egy sorsoláson 2 telitalálatos nyertes.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 9. csütörtök
Abigél, Alex
6. hét
Február 9.
Pizza világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?