5 °C Budapest
Unrecognizable young Caucasian girl, lying on her couch watching TV in her living room. Only her legs are visible. She is relaxing with a cup of tea on the table, while watching her favorite TV show.

Itt az HBO nagy bejelentése: új streamingszolgáltatás érkezik Magyarországra

2021. szeptember 8. 17:10

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network produkcióinak gyűjtőhelye.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a streamingcsatorna – derül ki az HBO közleményéből.

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Magyarországon kívül Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia nézői is megtalálhatják. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) „magas minőségű szórakoztató univerzumát” kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

Az HBO Maxról a tavalyi évben lehetett sokat olvasni, amikor anyacége a koronavírus-járvány terjedése miatt úgy döntött, számos premierfilmet a mozis forgalmazással egyidejűleg ezen a felületen is elérhetővé tesz.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 4. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/4. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így az 5. héten 360 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatos...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?