Unrecognizable young Caucasian girl, lying on her couch watching TV in her living room. Only her legs are visible. She is relaxing with a cup of tea on the table, while watching her favorite TV show.

Itt az HBO nagy bejelentése: új streamingszolgáltatás érkezik Magyarországra

2021. szeptember 8. 17:10

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network produkcióinak gyűjtőhelye.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a streamingcsatorna – derül ki az HBO közleményéből.

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Magyarországon kívül Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia nézői is megtalálhatják. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) „magas minőségű szórakoztató univerzumát” kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

Az HBO Maxról a tavalyi évben lehetett sokat olvasni, amikor anyacége a koronavírus-járvány terjedése miatt úgy döntött, számos premierfilmet a mozis forgalmazással egyidejűleg ezen a felületen is elérhetővé tesz.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 41. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/41. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 42. héten 2 060 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 24. vasárnap
Salamon
42. hét
Október 24.
Az ENSZ világnapja
Október 24.
A magyar operett napja
Október 24.
Az origami világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 23. 19:19