10 °C Budapest
Így lett vége a Barátok köztnek: elárverezik a legendás sorozat díszleteit

Így lett vége a Barátok köztnek: elárverezik a legendás sorozat díszleteit

2021. június 17. 15:16

23 év és tízezer epizód után véget ért Magyarország egyik legmeghatározóbb kereskedelmi tévés szappanoperája, a Barátok Közt.

A sorozat utolsó részeit még tavasszal forgatták le, azóta pedig a korábban kellékekkel, díszlettel, jelmezekkel teli stúdió is kiürült, most leginkább egy raktárra hasonlít.

De vajon mi lett a sorsa a legendáss kellékeknek, vagy ruhadaraboknak? A Blikk információ szerint egy részének máris új otthona van, a forgatás után ugyanis nemcsak a jelenlegi stábtagok, de a volt szereplők is megkaptak ajándékba néhány, számukra fontos és emlékezetes darabot a produkciótól. Ezen felül sok minden került egy olyan céghez is, amely magyarországi filmes forgatásokra biztosít jelmezeket, díszleteket és kellé­keket.

Természetesen azonban van olyan, amit pénzzé tesznek, a kreatív producer, Ondruss Ilona a Fókusznak korábban utalt arra, hogy készülnek egy jótékonysági árveréssel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 8. szombat
Koppány
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?