23 °C Budapest
Itt a bejelentés: idén nyáron újra megtartják a legendás budapesti fesztivált

Itt a bejelentés: idén nyáron újra megtartják a legendás budapesti fesztivált

MTI
2021. május 15. 14:00

Új helyszínen, a Városmajori Szabadtéri Színpadon rendezik meg júniusban a Margó Irodalmi Fesztivált, amelynek többek között Bereményi Géza, Grecsó Krisztián, Spiró György és Závada Péter is a vendége lesz.

A szervezők közleménye szerint az idén 10 éves jubileumát ünneplő Margó Irodalmi Fesztivált június 10. és 13. között rendezik meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A részletes program hamarosan elérhető lesz a fesztivál honlapján.

A Margón mutatja be új kötetét többek között Spiró György, Barna Imre, Fábián Janka, Závada Péter, Beregi Tamás, Finy Petra, Hartay Csaba, Babiczky Tibor, Szvoren Edina, Bérczesi Róbert, Kukorelly Endre és Varró Dániel is. Bemutatkoznak a Libri irodalmi díj idei nyertesei, Bereményi Géza és Grecsó Krisztián.

A fesztiválon lesz először látható Vecsei H. Miklós és barátai közös produkciója, a Csoóri Sándor műveiből összeállított, Párbeszéd, sötétben című koncert. Závada Péter Gondoskodás című új verseskötetét mutatja be zenész barátaival. Fellép az első Margó programjából kinövő Rájátszás is, Beck Zoltán, Egyedi Péter, Kollár-Klemencz László, Szűcs Krisztián, Grecsó Krisztián, Háy János és Kemény István zenés irodalmi formációja - írják a közleményben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?