21 °C Budapest

Valentin-nap: ezt a műsort nézi ma minden magyar a Netflixen, HBO GO-n

2020. február 14. 10:06

Nem csak a kereskedelmi televíziók, hanem a magyar streamingpiacot uraló két nagy szolgáltató, a Netflix és az HBO GO is készülnek a Valentin-napra. Azonban nem csak a szerelmeseknek akarnak kedvezni, hanem azoknak is, akik nem rajonganak a romantikáért, és csak azt várják, hogy vége legyen a cukormázzal vastagon leöntött, csokiba és pezsgőbe fojtott rózsaszín, cukiskodó őrületnek. Mutatjuk, milyen filmeket ajánlanak péntek estére.  

A Netflixen a romantikus közönségkedvencek: az Aloha Emma Stone-nal és Bradley Cooperrel a főszerepben; a jól ismert Ízek, imák szerelmek Julai Roberts-el, a Mamma Mia!, A szerelem asszisztensei, a két megunhatatlan romkom a Barátság extrákkal és a Csak Szexre Kellesz. A kínálatban szerepel a Jennfier Aniston és Adam Sandler fémjelezte Kellékfeleség, Az utazó Johnny Deppel és Angelina Jolieval, A Díva, a Piszkos tánc (Dirty Dancing), a Mindig csak talán, A randiguru, az Egek ura George Clooney-val, a varázslatos Csillagpor, és még rengeteg klasszikus romantikus dráma, illetve vígjáték. 

Az HBO GO Valentinnapi kínálatában szerepel az Aladdin (2019), A szerelem sava-borsa, ajánlják a Briliáns barátnőm 2. évadát, és a Modern család 11. évadát is. Nézhető a Ha a Beale utca mesélni tudna, amely a gyerekkori szerelemről és kitartásról szól, illetve műsoron lesz Sós Ágnes sokat méltatott dokumentumfilmje, a Szerelempatak is. Adam Sandler elől senki sem menekül: megnézhetjük 50-edjére az 50 első randit. (Mert szeretjük.) A Rómeó és Júlia (1968) egy Valentin-napi filmes listáról sem maradhat le, hiszen a romantikus művek egyik legikonikusabb darabja. Az HBO-nál a férfiakra is gondoltak, és műsorra tűzték a számukra is emészhető A nő című futurisztikus romantikus filmet, amiben egy férfi beleszeret az operációs rendszerébe. Úgy tűnik Bradley Cooper Adam Sandlerhez felértékelődik Valentin-napon: jön a Csillag születik is. 

Anti-Valentinnapi agymosás

Azoknak, akik nem rajonganak az ünnepért, vagy csak nincs kivel streaming and chill programot szervezni, az HBO GO szintén összeállított egy esti műsorajánlatot február 14-ére. Lesz a Gomorra, azoknak, akik a szerelem rózsaszín felhője helyett a bűn vértől iszapos mocsarában merítkeznének meg inkább, jön A kívülálló című Stephen King-adaptációsoroza, mely egy brutális gyerekgyilkossággal indít, amelynek titokzatos körülményei - hogy lehet egy ember egyszerre két helyen - olyan kérdéseket vetnek fel, amelyre talán csak transzcendens lehet a válasz. Akik az akcióban és látványban erős filmeket kedvelik, azoknak elhozzák az Aquamant, és pofonokért sem kell a szomszédba menni: a Kegyetlen zsaruk is megteszi majd. 

A romantikus és hurráoptimista Valentin-nap tökéletes antitézise az HBO nyolcrészes, nyomasztó minisorozata, az Aznap éjjel, ami minden, az igazságszolgáltatással kapcsolatban valaha volt illúziódtól megfoszt a talán ártatlan, gyilkossággal megvádolt Naz tűpontosan ábrázolt kálváriáján keresztül, akit bedarál, átformál és kiköp ez a rendszer. Ajánják még a Valentin-nap ellenesek számára a A Viszkist, a Volt egyszer egy vadnyugatot, a Kedvencek temetőjét (2019), és a kísérletező kedvű, Oscar-díjas Steven Soderbergh iPhone-nal forgatott, feszült téboly-vízióját, a Tébolyultat. A film főszereplője egy paranoiával küzdő nő (Claire Foy frenetikus alakításában), aki akaratán kívül kénytelen befeküdni egy elmegyógyintézetbe, ahol aztán megjelenik egykori zaklatója. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Erre a streamingre fizet elő a legtöbb magyar

A Netflix idén azzal figurázza ki kissé a Valentin napot, hogy a The Breaker Upperers című nem épp romantikus vígjátékkal készülnek az "ünnepre": az új-zélandi komédiában Madeleine Sami és Jackie van Beek alakítják a főszereplőket, viszont a filmet is ők írták, és rendezték, az executive producer pedig Taika Waititi volt. A történet szerint a két nő egy irodát vezet Aucklandben, amely abban segít az embereknek, hogyan szakítsanak a párjukkal. 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm