Temérdek magyar már így fizeti a rezsiszámláját: rengeteget spórolnak vele

Temérdek magyar már így fizeti a rezsiszámláját: rengeteget spórolnak vele

2020. augusztus 18. 21:02

2020 nyárára az NKM Energia ügyfeleinek már közel egyharmada használja a papírmentes, környezetkímélő E-számlát és választotta a kényelmes elektronikus fizetési megoldásokat.

Az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. áram -és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál, több mint 4,2 millió ügyfele számára, országszerte. A tavalyi év végére az NKM Energia elérte az egymillió E-számla regisztrációt, amely azóta ötödével tovább bővült, ezzel jelentősen hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az egyik legnépszerűbb digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amelynek segítségével sokkal gyorsabban hozzájutnak számláikhoz az ügyfelek. Az igénylés csupán pár kattintással elérhető. A számlákat bármikor megtekinthetik, elektronikusan tárolhatják, valamint akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik az NKM weboldalán.

Az NKM Energia Zrt. ügyfelei mind a földgáz, mind az áramszolgáltatás vonatkozásában egyaránt díjmentesen igényelhetik a kényelmes elektronikus számlázást. A számlák bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással kiegyenlíthetők, valamint az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu e-mail címekre is kezdeményezhetik az átutalást.

Mindkét applikációban lehetőség van a kártya mentésére, így nem szükséges minden befizetés alkalmával újra megadni. Bármikor törölhetik, módosíthatják, vagy új bankkártyát is rögzíthetnek az ügyfelek. Ezek az adatok, kizárólag az ügyfél és a bank között létrejött megállapodás során használatosak, harmadik fél részére nem kerül átadásra.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az elektronikus földgázszámlát és az elektronikus áramszámla értesítőt, e-mail üzenetben küldjük az ügyfelek részére, így a számlakiegyenlítés várakozás, és sorban állás nélkül kezdeményezhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 13. 16:08