26 °C Budapest
Temérdek magyar már így fizeti a rezsiszámláját: rengeteget spórolnak vele

Temérdek magyar már így fizeti a rezsiszámláját: rengeteget spórolnak vele

2020. augusztus 18. 21:02

2020 nyárára az NKM Energia ügyfeleinek már közel egyharmada használja a papírmentes, környezetkímélő E-számlát és választotta a kényelmes elektronikus fizetési megoldásokat.

Az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. áram -és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál, több mint 4,2 millió ügyfele számára, országszerte. A tavalyi év végére az NKM Energia elérte az egymillió E-számla regisztrációt, amely azóta ötödével tovább bővült, ezzel jelentősen hozzájárulva a környezet védelméhez.

Az egyik legnépszerűbb digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amelynek segítségével sokkal gyorsabban hozzájutnak számláikhoz az ügyfelek. Az igénylés csupán pár kattintással elérhető. A számlákat bármikor megtekinthetik, elektronikusan tárolhatják, valamint akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik az NKM weboldalán.

Az NKM Energia Zrt. ügyfelei mind a földgáz, mind az áramszolgáltatás vonatkozásában egyaránt díjmentesen igényelhetik a kényelmes elektronikus számlázást. A számlák bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással kiegyenlíthetők, valamint az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu e-mail címekre is kezdeményezhetik az átutalást.

Mindkét applikációban lehetőség van a kártya mentésére, így nem szükséges minden befizetés alkalmával újra megadni. Bármikor törölhetik, módosíthatják, vagy új bankkártyát is rögzíthetnek az ügyfelek. Ezek az adatok, kizárólag az ügyfél és a bank között létrejött megállapodás során használatosak, harmadik fél részére nem kerül átadásra.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az elektronikus földgázszámlát és az elektronikus áramszámla értesítőt, e-mail üzenetben küldjük az ügyfelek részére, így a számlakiegyenlítés várakozás, és sorban állás nélkül kezdeményezhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?