Indulnak az új év első ellenőrzései: mutatjuk, hol csap le a NAV

2020. január 13. 09:30

Sokan kezdik az új évet edzőtermekben, hogy megszabaduljanak az ünnepek alatt felszadett kilóktól. Jól tudják ezt a NAV ellenőrei is, akik szintén ezeken a helyeken kezdik meg az év első ellenőrzéseit - számol be a Magyar Nemzet.

A nyilvánosságra hozott ellenőrzési terv szerint a NAV munkatársai több térségben is edzőtermekben, szabadidős helyszíneken, a masszázsszalonokban kezdik meg az ellenőrzéseket.

Budapesten például február köze­péig tart az ellenőrzés, amelynek során a hivatalnokok sport-, szórakoztató- és szabadidős szolgáltatókat keresnek fel. Békés megyében a fizikai közérzet-javító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, így például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok számíthatnak hatósági érdeklődésre. Jász-Nagykun-Szolnokban pedig már eleve azzal a jeligével hirdették meg a januári ellenőrzéseket, hogy "a revizorok is ledobják a fölös kilókat".

Sok térségben az edzőtermek mellett az étrend-kiegészítők forgalmazói és a sportfelszereléseket árusító vállalkozások szerepelnek a NAV célkeresztjében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Így szerezheted meg az első 100 vevőd

Egy új vállalkozás indítása vagy egy új termék bevezetése mindig izgalmas, de ugyanakkor kihívásokkal teli időszakot jelent az üzleti életben.

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 11. vasárnap
Barnabás
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 10. 19:16