27 °C Budapest
Hiába brutálisak az árak, pillanatok alatt elkelnek a fővárosi albérletek

Hiába brutálisak az árak, pillanatok alatt elkelnek a fővárosi albérletek

2019. augusztus 8. 17:01

10 ezer kiadó lakás is megjelenhet az ingatlanpiacon a tanév kezdetének köszönhetően - mondta el a Portfolio elemzője, Mester Nándor az InfoRádiónak.

A szakértő szerint augusztusban 20-30 százalékkal is megnőhet a piacon elérhető albérletek száma, a tapasztalatok szerint legtöbb bérleményt szinte azonnal ki tudják adni.

Jelenleg 9-10 ezer kiadó lakás található az ingatlanpiacon, a meghirdetett ingatlanok pedig rendkívül gyorsan bérlőre találnak. A különösen elszántak már néhány héttel ezelőtt nézelődtek, és amint megvoltak a ponthatárok, azonnal lecsaptak a legjobb ajánlatokra.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?