21 °C Budapest

Most okosan rendezheted be kertedet vagy erkélyedet! (x)

2018. május 7. 11:00

A tavaszi időszakban a lakberendezési áruházak nagy hangsúlyt fektetnek a kültéri bútorokra és kiegészítőkre, hiszen a legtöbben ilyenkor igyekeznek kényelmesebbé és hangulatosabbá tenni a kertet, teraszt vagy erkélyt a nyári nagy melegekre. Akinél még hiányoznak a megfelelő kerti bútorok, illetve kiegészítők, annak a május 12-13-i hétvégén érdemes ellátogatnia egy KIKA áruházba, mivel a kerti bútorokra 25%, minden más termékre pedig 15% kedvezmény jár.

A jó idő beköszöntével a legtöbben nem csak a nyaralást kezdik el megtervezni, de a balkont, a teraszt vagy a kertet is igyekeznek minél otthonosabbá tenni, hogy egész nyáron kényelmes és hangulatos környezetben kapcsolódhassanak ki esténként és a hétvégéken, amikor csak idejük engedi.

A padlótól a csillagos égig

Aki a kert felfrissítését az alapoknál szeretné kezdeni, az általában a Floor kerti fa járólapot választja, amely tíz darabos csomagokban kapható, és műanyag csatlakoztatókkal illeszthető egymáshoz, így gyorsan és egyszerűen lerakható.

Sokan vásárolnak ilyenkor kültéri ülőgarnitúrákat, székeket és asztalokat is a meghitt, napsütéses családi ebédekhez, nyáresti grillezésekhez és baráti összejövetelekhez. A csupán egy alapanyagból készült kerti bútorok mellett egyre nagyobb divattá válik a különféle anyagok, például a fém és a műrattan vagy a fém és a fa kombinálása.

Alumínium vázzal, műrattan borítással és poliészter ülőpárnával érkezik például a klasszikus vonalvezetésű szék, amely a Smoky kerti garnitúra része. Aki pedig inkább az egyszerű fa alapanyagnál szeretne maradni, annak az Akácia karfás szék lehet ideális választás. Háttámlája ötféle pozícióban állítható, így az étkezéshez és az ebéd utáni pihenéshez is megfelelő ülőalkalmatosság.

Forrás: KIKA

Kifejezetten relaxáláshoz, napfürdőzéshez és olvasáshoz is számos különféle kerti bútor található az áruházakban a napozó- és nyugágyaktól kezdve a hintaszékeken át egészen az új slágerig, a "daybed"-nek is nevezett kerti ágyakig. A KIKÁ-nál a legnépszerűbb termék ebben a kategóriában a rendkívül kényelmes az egyedi megjelenésű Lennoxx függőszék.

Forrás: KIKA

Kiegészítők a hangulat és a kényelem szolgálatában


Akik nem vágynak nagyobb változtatásokra, illetve nem tervezik a bútorok lecserélését az aktuális szezonban, azok kisebb vagy nagyobb kiegészítőkkel tudják újjá varázsolni a kinti tereket. Már néhány trendi díszpárna, szolár lámpás, kaspó és dekornövény vagy egyéb dísztárgy is képes teljesen új színt és hangulatot varázsolni a megszokott és kissé hétköznapinak tűnő teraszra vagy kerti miliőbe

 - javasolja a Pénzcentrum olvasóinak a KIKA lakberendezési lánc szakértője.

Forrás: KIKA

A kényelem fokozásához szintén egyre többen választanak különféle kiegészítőket. Nő például a kültéri ventilátorok népszerűsége. Fedett teraszokon a mennyezetre szerelhető modellek nyújthatnak felfrissülést a kánikulában, fedetlen terekre pedig inkább az állóventilátorokat ajánlják a KIKA szakértői, minél nagyobb napernyővel kiegészítve. Hasznos kiegészítő lehet egy hűtős tároló is, amelyben hűvösen tarthatjuk a frissítőket, így azzal sem kell megszakítanunk a pihenést, hogy üdítőt hozzunk magunknak a konyhai hűtőszekrényből.

Akár kisebb, akár nagyobb beruházással tervezzük megújítani külső tereinket, mindenképpen érdemes ellátogatni május 12-én vagy 13-án egy KIKA áruházba, és kihasználni az általános 15%-os kedvezményt, illetve a kerti bútorokra érvényes 25%-os akciót.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem