11 °C Budapest
Elindult a tavaszi LAKÁS 2018: tízezreket várnak a Millenárisra

Elindult a tavaszi LAKÁS 2018: tízezreket várnak a Millenárisra

Pénzcentrum
2018. május 4. 15:30

Péntek délben megnyitotta kapuit a LAKÁS 2018: a rendezvény mára Magyarország legfontosabb lakáskiállítása lett, ahová tavasszal és õsszel is tízezrek látogatnak ki, és mintegy 70 kiállító várja az érdeklõdõket.

A szervezők tájékoztatása szerint a vasárnap estig nyitva tartó LAKÁS 2018-on a vezető ingatlanfejlesztők, ingatlanközvetítők, bankok éppúgy megtalálhatóak, mint a kisebb beruházók, közvetítő irodák, illetve az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók. A kiállítók 65%-a visszatérő, ami kiemelkedően magas aránynak számít.

A - várhatóan - tízezernél is több látogatók között sokan vannak, akik lakást vagy családi házat keresnek, akiket új építésû ingatlan érdekel, és persze olyanok is, akik inkább használt lakásba költöznének.


A LAKÁS 2018 látogatói választhatnak a legnagyobb hazai bankok, lakástakarékpénztárak és pénzügyi közvetítők számos hitel és pénzügyi termékéből. A CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is segíthet, akik nemrég még nem is gondolkodtak lakásvásárlásban.

A rendezvényhez idén is kapcsolódik Portfolio Lakás Klub, ahol tapasztalt szakemberek előadásaikban mutatják be az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáit. Az ingyenesen látogatható előadásokon a látogatók válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?