Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

2017. október 9. 16:55

A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik szereplője, Vasvári Vivien lakhatási körülményeit a műsor első részében mutatták be, a Pénzcentrum pedig a vágóképek illetve a leírás alapján beazonosította azt a lakóparkot, ahol a szőke nő lakik. Annak is nyomára akadtunk neten, hogy mennyibe kerül a lakóparkban egy lakás. Nézzük.

Párommal, Fecsóval Budán élünk, egy gyönyörű luxuslakóparkban

- mondta el Vivien a Feleségek luxuskivitelben című műsor első adásában, és azt is hozzátette, hogy a lakóparkban van lakása 

  • a testvérének
  • neki (külön és párjával közösen is),
  • gyereke apjának (több is) és 
  • a barátaik is ott élnek. 

Az elmondottak, illetve a műsor vágóképei alapján indultunk el a keresésben, és a Római-parton meg is találtuk a Vivien otthonául szolgáló lakóparkot, amelyről a msorban szereplő nő azt is elmondta, hogy mivel a barátai is ott élnek:

... olyan, mintha miénk lenne az egész lakópark.

Mutatjuk képen is. A lenti grafika bal oldalán három, a műsorból származó vágókép található, a jobb oldalán pedig a Google Streetview-n mutatjuk ugyanazt a helyszínt.

forrás: Viasat3, Google
A környezet, az épületek elhelyezkedése és a medence alakja miatt lehetünk biztosak abban, hogy itt lakik a magyar luxusfeleség.

Mennyi az annyi?

Nem volt nehéz kideríteni, hogy mennyiért lehet a lakóparkban lakáshoz jutni, mert az Otthontérképen pont hirdetnek egy ott lévő lakást. A hirdetés tárgyát nemcsak cím alapján tudtuk beazonosítani, hanem a képek között fellelhető medencefotó alapján is. Erről a hirdetésről van szó:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

forrás: Otthontérkép

Eszerint a lakóparkban lévő 56 négyzetméteres, kétszobás, földszinti lakás kínálati ára 45,9 millió forint, amely 819 ezer forintos négyzetméterárat jelent. Ez egyébként nem számít különösen drágának a környéken, az ingatlannet.hu statisztikái szerint 2017. márciusban 993 589 forint volt az átlagos négyzetméterár, mely öt év alatt 84 százalékos emelkedés. Mutatjuk grafikonon is:

A borítókép csak illusztráció

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22