26 °C Budapest
Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

Megtaláltuk: itt lakik Vasvári Vivien, a magyar luxusfeleség

2017. október 9. 16:55

A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik szereplője, Vasvári Vivien lakhatási körülményeit a műsor első részében mutatták be, a Pénzcentrum pedig a vágóképek illetve a leírás alapján beazonosította azt a lakóparkot, ahol a szőke nő lakik. Annak is nyomára akadtunk neten, hogy mennyibe kerül a lakóparkban egy lakás. Nézzük.

Párommal, Fecsóval Budán élünk, egy gyönyörű luxuslakóparkban

- mondta el Vivien a Feleségek luxuskivitelben című műsor első adásában, és azt is hozzátette, hogy a lakóparkban van lakása 

  • a testvérének
  • neki (külön és párjával közösen is),
  • gyereke apjának (több is) és 
  • a barátaik is ott élnek. 

Az elmondottak, illetve a műsor vágóképei alapján indultunk el a keresésben, és a Római-parton meg is találtuk a Vivien otthonául szolgáló lakóparkot, amelyről a msorban szereplő nő azt is elmondta, hogy mivel a barátai is ott élnek:

... olyan, mintha miénk lenne az egész lakópark.

Mutatjuk képen is. A lenti grafika bal oldalán három, a műsorból származó vágókép található, a jobb oldalán pedig a Google Streetview-n mutatjuk ugyanazt a helyszínt.

forrás: Viasat3, Google
A környezet, az épületek elhelyezkedése és a medence alakja miatt lehetünk biztosak abban, hogy itt lakik a magyar luxusfeleség.

Mennyi az annyi?

Nem volt nehéz kideríteni, hogy mennyiért lehet a lakóparkban lakáshoz jutni, mert az Otthontérképen pont hirdetnek egy ott lévő lakást. A hirdetés tárgyát nemcsak cím alapján tudtuk beazonosítani, hanem a képek között fellelhető medencefotó alapján is. Erről a hirdetésről van szó:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

forrás: Otthontérkép

Eszerint a lakóparkban lévő 56 négyzetméteres, kétszobás, földszinti lakás kínálati ára 45,9 millió forint, amely 819 ezer forintos négyzetméterárat jelent. Ez egyébként nem számít különösen drágának a környéken, az ingatlannet.hu statisztikái szerint 2017. márciusban 993 589 forint volt az átlagos négyzetméterár, mely öt év alatt 84 százalékos emelkedés. Mutatjuk grafikonon is:

A borítókép csak illusztráció

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?