31 °C Budapest
Zöldbe költözne? Irány a Sasad Resort! (x)

Zöldbe költözne? Irány a Sasad Resort! (x)

Pénzcentrum
2017. február 20. 05:00

A Cordia folytatja Újbuda legzöldebb lakóparkját.

Végre folytatódik Budapest egyik legsikeresebb és legzöldebb lakópark-koncepciója.

A népszerű Sasad Resort fejlesztését a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia viszi tovább. Számos fejlesztéssel szemben itt valóban lakóPARKról van szó, hiszen a mintegy 7 hektáros telekre tervezett, kis lakásszámú lakóépületeket 5 hektár parkosított zöldterület veszi körül, amit egy 8 ezer négyzetméteres, kizárólag a lakók által használható élménypark egészít ki. Az élményparkban több korosztály számára alakítanak ki játszóteret, szabadtéri edzőparkot, helyet kap egy sport- és egy futópálya, kutyafuttató és pihenőkert, de grillezésre, baráti összejövetelek szervezésére is lesz hely. A jó levegő garantált, hiszen a Sasad Resort a Rupp-hegyi természetvédelmi terület közvetlen közelében, Újbuda legzöldebb részén helyezkedik el, a budai hegyekre panorámás telken. A lakóparkot a parkosított, biztonságos, zárt kertek és a szellős épületelrendezés együttese teszi igazán élhetővé. Mindennek köszönhetően a Sasad Resort ideális választás a fiatal párok, illetve gyermekvállalás előtt álló vagy akár többgyermekes családok számára is.

A hamarosan elinduló építkezések során először négy, kis lakásszámú, földszint plusz 3 emeletes villaépületet és két családi apartmanházat húznak fel - ezek 2018 negyedik negyedére készülnek el. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, a földszinti, családi méretű otthonokat pedig a közvetlen kertkapcsolat teszi igazán tágassá és gyerekbaráttá. A Sasad Resort a nyugalmas környezetet kedvelők számára igazán ideális választás, de a lakóknak a bevásárlás és a napi közlekedés sem okozhat gondot. Az ismert budaörsi bevásárlóközpontok mindössze pár percnyi autóútra találhatóak, a 4-es metró kelenföldi végállomása 10 percre van. A beruházás keretében a terület Budaörsi úttal határos oldalán egy cserjékkel és fákkal beültetett zajvédő gát is épül, a Sasad Resort megközelítését pedig két új körforgalmi csomópont kialakításával teszik könnyebbé.

A Sasad Resort fejlesztését néhány évvel ezelőtt a GTC kezdte el, az első három ütemben megépült 250 lakás körüli területet nemrégiben vásárolta meg a Cordia. A Sasad Resort fejlesztése valódi mérföldkő a Cordia történetében: 2021-ig hat ütemben összesen 850 otthon épül majd fel, amelyek egy részébe minden bizonnyal a korábban megépült otthonok lakói költöznek majd át. A jelenlegi lakók körében elkészített felmérés azt mutatja ugyanis, hogy szeretnek ott élni az emberek. Az Ipsos által megkérdezettek közel háromnegyede nem tervezi, hogy máshová költözne a lakóparkból, aki pedig mégis mozdulna, jobbára csak azért, mert nagyobb otthonra van szüksége. Ez utóbbi igény az új épületek tágas, gyermekes családok igényeire szabott elrendezésű otthonaival egyszerűen kielégíthető.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 2. szombat
Ottó
26. hét
Július 2.
UFO Világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?