12 °C Budapest
Idén sem maradunk áram nélkül az ünnepek alatt

Idén sem maradunk áram nélkül az ünnepek alatt

2016. december 5. 12:31

Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2016. december 16-tól 2017. január 6-ig - olvasható a cég közelményében.


A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljá-ból, az E.ON - ahogy az elmúl években, úgy az idén is - szünetelteti a 60 na-pot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2016. december 16. és 2017. január 6. közötti ünnepi időszakban.

KATTINTS! Senki se marad fűtés nélkül az ünnepekre

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvé-nyes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) áll-nak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?