31 °C Budapest
Tízmilliókért költözhetett el Sarka Kata: mutatjuk, hova

Tízmilliókért költözhetett el Sarka Kata: mutatjuk, hova

2016. augusztus 1. 16:31

Tovább bonyolódik a Hajdú-Sarka házaspár nevével fémjelzett teleregény. Bulvárértesülések szerint ugyanis Sarka Kata, az egykori családi fészektől alig 15 perces autóútra vett új házat magának és a gyerekeknek. Mutajuk, mennyibe kerülhetett.

Friss! A Blikk értesülései szerint egy XII. kerületi társasházban bérel exkluzív lakást Sarka Kata. Hajdú Péter felesége elvileg azt az apartmant bérelte ki Buda egyik hegyvidéki elit övezetében, amelyben korábban Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is lakott. A néhány apartmanból álló épülethez wellness- és fitneszrészleg is tartozik. A környéken egy hasonló kaliberű lakás havi bérleti díja 700-800 ezer forintnál kezdődik.

Nagyon úgy tűnik, végleg zátonyra futott Hajdú Péter és Sarka Kata házassága; legalábbis ezt támasztja alá a Bors szerint az, hogy Kata nemcsak időlegesen költözött el Péterrel közös otthonukból, hanem új "házat vett magának".

Úgy tudom, Kata már meg is találta az új otthonát, sőt, a gyerekekkel, Noncsival és Dávidkával be is lakták azt

- árulta el a bulvárlap megkeresésére Sarka Kata egyik közeli ismerőse.

Ennyibe kerülhetett Katának a költözés

Habár konkrétumokat egyelőre nem tudni Sarka Kata új otthonáról, a bulvárlap szerint viszont egyrészt családi házról van szó, másrészt azt is megtudták a pletykás ismerőstől, hogy

az ingatlan Budán található, autóval alig negyedórányira Katáék közös otthonától, de jóval közelebb a Belvároshoz.

Noha ez alig egy apró információmorzsa, a lehetőségek szűkítéséhez mégis bőven elég. Autóval ugyanis, lakott területen belül, 15 perc alatt - ha betartjuk az összes KRESZ-szabályt - aligha lehet messzebbre jutni, mint 5-10 kilométer. Alábbi térképünkön azt a területet jelöltük, ami szóba jöhet.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ahogy az a térképen is látható, a Tükörhegytől (ez Törökbálint Rózsadombja, itt van Hajdúék közös otthona) keletre fekvő törökbálinti részek mellett Budaörs, illetve a XI., valamint a XXII. kerület egyes részei, továbbá a Hegyvidék széle felelnek meg a távolsági paramétereknek, de leginkább a "zölddel" jelölt zóna játszik. Az Otthontérkép statisztikái szerint ezek közül a XI. kerületben a legmagasabb az átlagár, ez persze nagyon csalóka mutató.

Jókora a szórás ugyanis az egyes városrészek átlagárát illetően. A XI. kerületi Madárhegyen például 574 ezer forint jelenleg a fajlagos átlagár, míg egy négyzetméterért mindössze 302 ezer forintot kell most kicsengetni Budafokon. Ha pedig feltételezzük, hogy Kata a különválás után sem adta sokkal alább az igényeit, akkor 400-500 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagárral is simán kalkulálhatunk. Ez pedig azt jelenti, hogy

a költözés, egy átlagos, 100 négyzetméteres családi házat feltételezve, alaphangon is 40-50 milliójába került Sarka Katának. Persze az is lehet, hogy csak bérli új otthonát.

NEKED AJÁNLJUK
Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?