Tízmilliókért költözhetett el Sarka Kata: mutatjuk, hova

Tízmilliókért költözhetett el Sarka Kata: mutatjuk, hova

2016. augusztus 1. 16:31

Tovább bonyolódik a Hajdú-Sarka házaspár nevével fémjelzett teleregény. Bulvárértesülések szerint ugyanis Sarka Kata, az egykori családi fészektől alig 15 perces autóútra vett új házat magának és a gyerekeknek. Mutajuk, mennyibe kerülhetett.

Friss! A Blikk értesülései szerint egy XII. kerületi társasházban bérel exkluzív lakást Sarka Kata. Hajdú Péter felesége elvileg azt az apartmant bérelte ki Buda egyik hegyvidéki elit övezetében, amelyben korábban Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is lakott. A néhány apartmanból álló épülethez wellness- és fitneszrészleg is tartozik. A környéken egy hasonló kaliberű lakás havi bérleti díja 700-800 ezer forintnál kezdődik.

Nagyon úgy tűnik, végleg zátonyra futott Hajdú Péter és Sarka Kata házassága; legalábbis ezt támasztja alá a Bors szerint az, hogy Kata nemcsak időlegesen költözött el Péterrel közös otthonukból, hanem új "házat vett magának".

Úgy tudom, Kata már meg is találta az új otthonát, sőt, a gyerekekkel, Noncsival és Dávidkával be is lakták azt

- árulta el a bulvárlap megkeresésére Sarka Kata egyik közeli ismerőse.

Ennyibe kerülhetett Katának a költözés

Habár konkrétumokat egyelőre nem tudni Sarka Kata új otthonáról, a bulvárlap szerint viszont egyrészt családi házról van szó, másrészt azt is megtudták a pletykás ismerőstől, hogy

az ingatlan Budán található, autóval alig negyedórányira Katáék közös otthonától, de jóval közelebb a Belvároshoz.

Noha ez alig egy apró információmorzsa, a lehetőségek szűkítéséhez mégis bőven elég. Autóval ugyanis, lakott területen belül, 15 perc alatt - ha betartjuk az összes KRESZ-szabályt - aligha lehet messzebbre jutni, mint 5-10 kilométer. Alábbi térképünkön azt a területet jelöltük, ami szóba jöhet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ahogy az a térképen is látható, a Tükörhegytől (ez Törökbálint Rózsadombja, itt van Hajdúék közös otthona) keletre fekvő törökbálinti részek mellett Budaörs, illetve a XI., valamint a XXII. kerület egyes részei, továbbá a Hegyvidék széle felelnek meg a távolsági paramétereknek, de leginkább a "zölddel" jelölt zóna játszik. Az Otthontérkép statisztikái szerint ezek közül a XI. kerületben a legmagasabb az átlagár, ez persze nagyon csalóka mutató.

Jókora a szórás ugyanis az egyes városrészek átlagárát illetően. A XI. kerületi Madárhegyen például 574 ezer forint jelenleg a fajlagos átlagár, míg egy négyzetméterért mindössze 302 ezer forintot kell most kicsengetni Budafokon. Ha pedig feltételezzük, hogy Kata a különválás után sem adta sokkal alább az igényeit, akkor 400-500 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagárral is simán kalkulálhatunk. Ez pedig azt jelenti, hogy

a költözés, egy átlagos, 100 négyzetméteres családi házat feltételezve, alaphangon is 40-50 milliójába került Sarka Katának. Persze az is lehet, hogy csak bérli új otthonát.

NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?