Négy éve nem kelt el annyi lakás, mint idén áprilisban

Négy éve nem kelt el annyi lakás, mint idén áprilisban

2016. május 2. 20:30

Nem csak az idei, de az elmúlt négy év legmagasabb, illetve a válságot követő évek második legmagasabb forgalmát regisztrálta a Duna House 2016 áprilisában a lakáspiacon. Egy évvel ezelőtt 4 százalékkal volt gyengébb a forgalom, de az elmúlt időszak leggyengébb évének, 2011. év áprilisának közel a duplája az idei adat.


Idén eddig összesen közel 46 ezer adásvételt becsült a Duna House a piacon, ami a tavalyi év azonos időszakához képest 4 százalékos javulást jelent. Amennyiben a szokásos szezonalitás érvényesül az év további részében, úgy az idei forgalom elérheti a 150 ezres nagyságrendet. Mindezt tovább erősíthetik az újrainduló újlakás-építések.

Érdekel, hogyan és hol érdemes lakást vásárolni?
Idén május 6-8. között újra megrendezésre kerül a Portfolio lakosságnak szóló ingatlanpiaci rendezvénye, a LAKÁS 2016 kiállítás és vásár. Itt a helyed, ha új vagy használt lakást akarsz venni saját vagy befektetési célra, lakást akarsz eladni, lakást bérelnél vagy bérbe adnál, hitel felvételén gondolkozol, felújítanál, modernizálnál, bővítenél, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnél kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről. Az 1100 négyzetméteres vásár 60 kiállítója között természetesen a Duna House is szerepel, így a látogatók tájékozódhatnak az új ingatlanalapról is. A Millenáris B épületében megrendezésre kerülő három napos rendezvényre a belépés ingyenes! Bővebb információ az esemény honlapján érhető el.
NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?