11 °C Budapest
Egy vagyont költenek tévére Dopemanék

Egy vagyont költenek tévére Dopemanék

2014. november 26. 16:30

Egy kisebb vagyont fizet havonta a Pityinger család Dunakeszin a televízió- és internet-előfizetésért. Igaz, senki nem tudja, mekkora Magyarországon az átlagos előfizetői díj.

Havi 19 399 forintot fizetnek Dunakeszin található családi házukhoz megrendelt szolgáltatásokért a Magyar Telekomnak Pityingerék - derült ki a DopemanTV korábbi, "A telefonos ügyintézés" c. videójából.

Azt pontosan nem tudni, milyen szolgáltatásokat rendelt meg a Pityinger család - televízió és internet előfizetésről is szó van a videóban -, a Telekom honlapjának tanúsága szerint azonban vélhetően a legdrágább csomagok lehetnek benne az előfizetésben.

Kíváncsiak lettünk volna, hogy a Pityingerék által fizetett előfizetési díj hogyan néz ki az átlagos előfizetési díjakhoz képest, legnagyobb meglepetésünkre azonban a Magyar Telekom azzal hajtott el minket, hogy ők erre nem tudnak statisztikával szolgálni. Tehát

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

a Magyar Telekom nem tudja, hogy az egyes szolgáltatásainak hány előfizetője van, illetve mekkora összeg folyik be ezekből?!

Amúgy erre vonatkozó adata a KSH-nak sincs, legalábbis az egyes termékek és szolgáltatások éves fogyasztói átlagárait összegző adatsorukban nincs ilyen tétel. A Magyar Telekom tanácsára kerestük a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot is, a sajtóosztályon azonban többszöri próbálkozásra sem vették fel a telefont.

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?