16 °C Budapest
Válik a sztárpár: komolyan ekkora vagyonon kell osztozniuk?

Válik a sztárpár: komolyan ekkora vagyonon kell osztozniuk?

2014. november 20. 17:30

Gönczi Gábor és Tatárt Csilla válásának híre a napokban került a sajtóba. Most már azt is tudni lehet, hogy a részletekről is megegyezett a sztárpár, nincs vita az anyagiakról.

Kilenc év után elválnak Tatár Csilla és Gönczi Gábor útjai. A házasok békében intenek búcsút, és az anyagi részletekről is könnyen megegyeztek. Az a családi ház, ahová nemrég költöztek, Gönczié lesz, Tatár költözött albérletbe - írja a Blikk.

A lap információi szerint a pár háza legalább 35-40 millió forintot ér a Budapest környéki településen, csendes, szép környezetben van. Valós értéke ennél jóval nagyobb lehet, hiszen már előző otthonukat is extra berendezésekkel tették igazán komfortossá. Az előző, budapesti házukban például jakuzzi, hidromasszázs zuhanykabin és légkondi is volt. Így nem meglepő, ha ez a ház is effélékkel van felszerelve. Ez esetben Gönczinek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hogy "kivásárolja" exfeleségét.

Pedig megérné eladni

Tehát a válófélben lévő tévések úgy döntöttek, nem válnak meg az ingatlantól, pedig épp élénkülő tendencia figyelhető meg a lakáspiacon. A 2014. év eddig összesített lakáspiaci adatai a forgalom növekedését jelzik. Az első két negyedévben - az előzetes számítások szerint - 20 százalékot meghaladó az értékesített lakások számának növekedése. Túlnyomóan használt lakások cseréltek gazdát, az új lakások részesedése a lakáspiaci forgalomból nem éri el a 2 százalékot, áll a KSH legfrissebb lakáspiaci kiadványában. További részletekért ide kattints!

Címlapképünk forrása: TV2 Mokka  - Tatár Csilla és Vujity Tvrtko

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?