14 °C Budapest

Válik a sztárpár: komolyan ekkora vagyonon kell osztozniuk?

2014. november 20. 17:30

Gönczi Gábor és Tatárt Csilla válásának híre a napokban került a sajtóba. Most már azt is tudni lehet, hogy a részletekről is megegyezett a sztárpár, nincs vita az anyagiakról.

Kilenc év után elválnak Tatár Csilla és Gönczi Gábor útjai. A házasok békében intenek búcsút, és az anyagi részletekről is könnyen megegyeztek. Az a családi ház, ahová nemrég költöztek, Gönczié lesz, Tatár költözött albérletbe - írja a Blikk.

A lap információi szerint a pár háza legalább 35-40 millió forintot ér a Budapest környéki településen, csendes, szép környezetben van. Valós értéke ennél jóval nagyobb lehet, hiszen már előző otthonukat is extra berendezésekkel tették igazán komfortossá. Az előző, budapesti házukban például jakuzzi, hidromasszázs zuhanykabin és légkondi is volt. Így nem meglepő, ha ez a ház is effélékkel van felszerelve. Ez esetben Gönczinek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hogy "kivásárolja" exfeleségét.

Pedig megérné eladni

Tehát a válófélben lévő tévések úgy döntöttek, nem válnak meg az ingatlantól, pedig épp élénkülő tendencia figyelhető meg a lakáspiacon. A 2014. év eddig összesített lakáspiaci adatai a forgalom növekedését jelzik. Az első két negyedévben - az előzetes számítások szerint - 20 százalékot meghaladó az értékesített lakások számának növekedése. Túlnyomóan használt lakások cseréltek gazdát, az új lakások részesedése a lakáspiaci forgalomból nem éri el a 2 százalékot, áll a KSH legfrissebb lakáspiaci kiadványában. További részletekért ide kattints!

Címlapképünk forrása: TV2 Mokka  - Tatár Csilla és Vujity Tvrtko

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem