Hűségkártya: egyre többen jelentkeznek kedvezményekért

Pénzcentrum
2013. szeptember 19. 13:02

2012 májusa óta 66 ezer kártyaigénylés érkezett a legnagyobb hazai vezetékes gázszolgáltatóhoz. Az ügyfelek ma már több mint 250 elfogadóhelyen élhetnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével.

Rendkívül sikeres a Tigáz hűségkártya programja, 2012 májusa óta 66 ezren igényeltek hűségkártyát. A csoportos ügyfél jutalmazási rendszerbe kártyaigénylés útján díjmentesen léphetnek be azok a felhasználók, akik legalább 1 éve, megszakítás nélkül a szolgáltató ügyfelei, és a kártyaigénylést megelőző 12 hónapban nem kaptak fizetési felszólítást. A hűséges fogyasztók azonnali kedvezményekhez jutnak a szolgáltatók és kereskedők által.A több mint 250 elfogadóhelyi partner közreműködésével az engedmények révén jelentősen csökkenthetők a háztartási kiadások, évente akár egyhavi gázszámla költségét megtakarítva.

A társaság arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáló, illetve szolgáltatásokat nyújtó elfogadóhelyeket kapcsoljon be a programba, amelyeket a kártyabirtokosok a mindennapjaik során gyakran használnak, továbbá országszerte elérhetők. Az ügyfelek jelenleg 13 különböző - többek között auto-motor-kerékpár, pénzügyi, informatikai, divat és kiegészítő, dekor, turizmus, vendéglátás - szektor szolgáltatásai közül választhatnak. A program iránt a helyi partnerek - hotelek, éttermek, múzeumok, fitness termek - is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak, csatlakozási szándékukat nagy nemzetközi márkák is jelezték.

"A programban résztvevő partnereknél eddig több százmillió forintos forgalom generálódott, van olyan, amelynél ez közel 400 millió forintot jelentett. Összességében elmondható, hogy a hűségprogramhoz való csatlakozás a partnerek méretének és az előzetes elvárásoknak megfelelő addicionális forgalmat generált. Ez egyben azt is jelenti, hogy a fogyasztók, kártyatulajdonosok szívesen használják a kedvezménykártyát és úgy érzik, hasznos számukra, ami abból is leszűrhető, hogy napi/heti szinten veszik igénybe partnereink szolgáltatásait." - nyilatkozta Száraz Gábor, a Tigáz szóvivője.

A hűséges ügyfelek postai úton, telefonon keresztül vagy a program dedikált honlapján kialakított online felületen jelezhetik kártyaigényüket. Havonta átlagosan ezren regisztrálnak csatlakozási szándékkal, folyamatosan bővítve a kártyabirtokosi kört. A hűségkártya a kézhezvételtől számítva azonnal használható a 2 éves érvényességi időn belül, ha ez idő alatt a tulajdonos folyamatosan megfelel a kártyaigénylési feltételeknek. A kártya használatának - ugyanúgy, mint az igénylésnek - nincs költsége.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24