-3 °C Budapest

Ilyen lesz a következő rezsicsökkentés

Pénzcentrum
2013. február 12. 15:03

A költségtartalmakat is felülvizsgálják a kormánypártok a következő rezsicsökkentés során - mondta a Fidesz frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.

A költségtartalmakat is felülvizsgálják a kormánypártok a következő, júliusi, átlagosan 10 százalékos rezsicsökkentésnél - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal az InfoRádió Aréna című műsorában közölte: a területi különbségek alapján ez a mérték eltérő lehet a víz-, a csatorna és a szennyvízelvezetés díjánál, a palackos gáz áránál, továbbá a szemétszállítás és a kéményseprés díjánál.

Felhívta a figyelmet arra, hogy ezek a tételek a rezsiköltség felét jelenthetik. Hozzátette: a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint egy kétgyermekes, két keresettel rendelkező család átlagos rezsiköltsége 73 ezer 600 forint.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem