Gázszolgáltatók: senki nem marad fűtés nélkül

Pénzcentrum
2012. február 1. 12:03

A rendkívüli hidegre való tekintettel a FŐGÁZ és a Tigáz is felfüggeszti a kikapcsolásokat - közölték a gázszolgáltató társaságok.

A rendkívüli hidegre való tekintettel a FŐGÁZ 2012. február 1-jétől átmenetileg felfüggeszti a gázszolgáltatásból történő kikapcsolást lakossági ügyfelei körében az ország 10 megyéjében és Budapesten.

"A kikapcsolási moratóriumot a rendkívüli időjárási körülmények fennállásáig biztosítjuk a fizetési nehézséggel küzdő ügyfeleink számára. Fontosnak tartjuk emellett a gondoskodást azokról is, akik a hideg téli napokat az utcán kénytelenek tölteni, ezért korábban két használaton kívüli ingatlanunkat a fővárosi hajléktalan ellátó hálózat bővítésére ajánlottuk fel, ezzel támogatva a hajléktalanok életminőségének javítását"- nyilatkozta Koncz László a társaság vezérigazgatója.

Péntektől átmeneti kikapcsolási moratóriumot léptet életbe a Tigáz is lakossági ügyfelei körében teljes szolgáltatási területén, a rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel - tudatta közleményében a társaság. A vállalat Magyarország észak-keleti régiójában, megközelítőleg az ország területének egyharmadán értékesít gázt. A meteorológiai előrejelzések alapján a társaság szolgáltatási területén várható a legszélsőségesebb időjárás.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?