24 °C Budapest

Ennyiért tankolhatsz szerdától

Pénzcentrum
2011. december 19. 15:08

Szerdától bruttó 4 forinttal csökkenti a MOL a gázolaj és szinten tartja a benzin nagykereskedelmi listaárát. Bár a gázolaj árelőnye a benzinhez képest tovább csökken, az még így is jelentős mértékűnek mondható.

Szerdától bruttó 4 forinttal csökkenti a MOL a gázolaj nagykereskedelmi listaárát, a benzinét pedig változatlan szinten hagyja. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 377,5, a gázolajét pedig bruttó 405,2 forintért adja majd.


Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással szembesülnek majd a gázolaj (-4 Ft) esetében szerdán az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 394-395 forintos, a gázolajat pedig 421-422 forintos literenkénti áron tankolhatják majd az autósok. A gázolaj és benzin ára az utóbbi hetekben ismét egyre közelebb került egymáshoz.

Múlt héten a benzin és a gázolaj dollárban mért jegyzésára egyaránt csökkent, azonban a forint árfolyamának gyengülése kedvezőtlenül hatott. Ennek következtében ugyanis hazai fizetőeszközben mérve a benzinár kismértékben emelkedett, a gázolajár azonban így is csökkent.

 

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?