28 °C Budapest

3 hetes moratóriummal ünnepel az áramszolgáltató

Pénzcentrum
2011. december 14. 21:02

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport úgy döntött, hogy 2011. december 15-től 2012. január 6-ig felfüggeszti a számlatartozás miatti kikapcsolást. Ez a vállalás mind az áram-, mind a gázszolgáltatást igénybe vevő lakossági ügyfelekre vonatkozik.

A társaság az érintett családok jelenlegi nehéz gazdasági helyzetére való tekintettel a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolások időszakos szüneteltetésével kíván hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és szilveszter körüli ünnepi időszak érintett ügyfelei számára zavartalanul telhessen.

Azokat a lakossági fogyasztókat, akik áram- vagy gázszámlájuk rendezésével elmaradtak, az önkéntes moratórium ideje alatt nem kapcsolják ki a szolgáltatásból, így az ünnepek alatt továbbra is rendelkezésükre áll majd a szükséges energiaellátás.

A felfüggesztés az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel szerződésben álló lakossági ügyfelek esetében érvényes, a moratórium más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?