Ő dönt arról, melyik devizahiteles lakását vegye meg az állam

Pénzcentrum
2011. október 4. 08:31

Százmillió forintos jegyzett tőkével a cégbíróság nyilvántartásba vette a Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-t - írja a Népszabadság.

Az Eszközkezelő tulajdonosa a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., tevékenységi körének a saját tulajdonú, vagy bérelt ingatlan bérbeadását, üzemeltetését, saját tulajdonú ingatlan adásvételét, és az ingatlankezelést jelölték meg.

Az ügyvezetés típusaként egyszemélyes igazgatóságot határoztak meg. A cégbírósági bejegyzés szerint a társaság élére Csillag Tamás István került. Csillag neve sokaknak ismerős lehet, ő irányította ugyanis a Diákhitel Központot is. A részvénytársaság könyvvizsgálója a PricewaterhouseCoopers lett.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?