18 °C Budapest

Eladó a legendás magyar színésznő luxusvillája

2011. szeptember 18. 15:07

400 millió forintért eladó Szeleczky Zita, a '30-as és '40-es évek ünnepelt filmcsillaga számára épült villa a Dunakanyarban.

Az impozáns, páratlan adottságokkal rendelkező villa az 1940-es években épült Szeleczky Zita számára a fővárostól 45 kilométer távolságban lévő, Visegrád és Esztergom között a Dunára néző festői szépségű pilisi hegyormon.

 

(Forrás: ingatlan.com)


Az ünnepelt filmcsillag számára elkészült rezidenciából csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra, Esztergomtól-Visegrádig, valamint a Pilis és a Börzsöny hegyvonulataira is.

 

(Forrás: ingatlan.com)


A 4 szintes villa elhelyezkedése, a gyönyörű panoráma, a csend, az erdő közelsége, az impozáns méretű nappali, a panorámás fürdőszobák, a szép kovácsoltvas korlátok, a csigalépcső, az ólomüveg berakásos nyílászárók, a közel 4 méteres belmagasság, és a gyönyörűen kialakított kert adja többek között az ingatlan egyedi, impozáns szépségét.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Forrás: ingatlan.com)


A házat 1996-ban teljesen mértékben renoválták, így a korábban elhanyagolt, romos épületből mindent kielégítő luxusingatlan vált. Az 5 ezer négyzetméteres telken fekvő házat aszfaltozott magánúton lehet megközelíteni, így a következő tulajdonos számára minden bizonnyal a nyugalm szigete lesz az ünnepelt színésznő egykori otthona.

 

(Forrás: ingatlan.com)

 

 

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 15. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem