20 °C Budapest

Így spórolhatsz a villanyszámlán

Pénzcentrum
2010. október 4. 14:32

Az E.ON 10 százalékos kedvezményt nyújt az energiadíjból azon ügyfeleinek, akik az elmúlt időszak gazdasági nehézségei ellenére is pontosan fizették villanyszámláikat az idei évben - tudatta a társaság egy mai sajtótájékoztatón.

Az ún. Bónusz Kedvezmény 2010. október 1-jétől november 30-ig az E.ON online ügyfélszolgálatán keresztül igényelhető. A kedvezmény igénybevételével azok a fogyasztók élhetnek, akik 2010-ben minden villanyszámlájukat pontosan befizették, ők akár átlag 4-5 ezer forintot is megtakaríthatnak egy év alatt.

Pál Norbert, az E.ON Energiaszolgáltató ügyvezető igazgatója az új kedvezménnyel kapcsolatosan elmondta: "Tisztában vagyunk azzal, hogy a gazdasági válság következtében egyre több ügyfelünk került nehéz gazdasági és pénzügyi helyzetbe. Éppen ezért törekedtünk arra, hogy - segítve ügyfeleinket - az E.ON ne csak jó, hanem a legolcsóbb szolgáltató is legyen. Első lépésben 2010 elején társaságunk tudatosan határozott úgy, hogy a legkevesebb áramot fogyasztók tarifáját (A1, I. tömb) nagyobb mértékben csökkenti, mint a többi fogyasztói tarifát.

Második lépésben 2010. július 1-jén átlagosan 6,72 százalékkal csökkentettük egyetemes szolgáltatási áramárainkat, ezzel a kisfogyasztói szegmensben immár a legjobb árat kínáljuk az egész országban. Most, harmadik lépésként egy másik fogyasztói csoport felé szerettünk volna gesztust tenni, mely csoport a gazdasági nehézségek ellenére pontosan fizette számláit, az ő számukra kínálunk most 10%-os energiadíj-kedvezményt. Negyedik lépésként novembertől indul egy újabb akciónk is, mely a leginkább rászorulóknak nyújt majd segítséget."

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?