Címke: polt péter (20 cikk)

MTI | 2013. június 6. 15:20

Soron kívül járnak el az árvízzel összefüggő bűncselekmények esetén

Az ügyészségek - a rendőrséggel együttműködve - soron kívül járnak el az árvízzel kapcsolatban vagy annak helyszínén elkövetett, továbbá az árvízi védekezési, mentési munkákat akadályozó bűncselekmények esetén - tájékoztatta a Legfőbb Ügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Pénzcentrum | 2011. december 11. 18:03

Ő nyert 160 milliót a végtörlesztésen, elveszik a nyugdíjasok millióit - heti hírösszefoglaló

Közeleg az év vége, a karácsonyi ünnepek mellett a Pénzcentrum.hu arra is igyekszik felkészíteni olvasóit, hogy 2012-ben bizony komoly drágulások jönnek: sok egyéb mellett drágább lesz az autópálya, emelkedik az áfa, többet fizetünk a telefonálásért is. Talán ezért is fontos, hogy idén a korábbiaknál is jobban odafigyeljünk karácsonyi kiadásainkra - ehhez is adtunk tippeket 2011. 49. hetében. Íme legolvasottabb, legérdekesebb cikkeink.

Pénzcentrum | 2011. november 6. 13:00

Íme a világ és a magyarok igazi urai

A világ legbefolyásosabb embere a Forbes magazin listája szerint Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke. A megtisztelő címet valószínűleg annak köszönheti, hogy döntéseivel alapvetően befolyásolhatja a Föld 7 milliárd lakójának mindennapi életét. De vajon kinek van ilyen döntő hatása a magyar lakosság életére? A Pénzcentrum.hu összegyűjtötte, kik lehetnek a legbefolyásosabb magyarok.

Pénzcentrum | 2011. február 3. 14:02

25 millió forinttal varázsolt a K&H

A K&H Csoport 2010. november 10-én hirdette ki a K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program pályázatának nyerteseit. Az ország 16 megyéjéből beérkezett pályázatokból a zsűri 8 megye 7 kórházi osztályának és 2 mentőállomásának adományozott gyermekgyógyászati és mentési eszközöket, összesen 25 millió forint értékben.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 14. 10:02

Szabadulna a régi kéjlaktól a plasztikázott celeb

Katie Price (Jordan) végleg le kívánja zárni a volt férjével, az egyslágeres Peter Andréval közös múltját. Ehhez még az szükséges, hogy eladják korábbi közös Surrey-i otthonukat, amit 2,95 millió fontért dobtak piacra a napokban.

Pénzcentrum | 2010. április 18. 15:02

Kiakadt a fémdetektor! Megütötték a főnyereményt az amatőr kincsvadászok

Egy 15 tagú brit kincsvadász csoport 178 darab I. Henrik korabeli érmét talált szétszóródva egy az észak-angol Knaresborough közelében található mezőgazdasági területen. Az amatőr kincsvadászok megütötték a főnyereményt, ugyanis az előzetes becslések szerint 40 ezer fontra (12 millió forintra) tehető a lelet értéke.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem