29 °C Budapest

Luxuspalotában él az akciósztár: lenyűgöző képek

2009. szeptember 26. 16:58

Eladja floridai álomvilláját Hulk Hogan. Az egykori pankrátor luxusotthona 2,5 milliárd forintért keres új tulajdonost.


Hulk Hogan a világ legismertebb pankrátora: az amerikai birkózás sztárja nem csak jellegzetes bajszáról ismert, hanem B-kategóriás akciófilmekben nyújtott csodálatos színészi alakításairól is.

 


Hogan (eredeti nevén Terry Gene Bollea) televíziós pályája a Rocky III.. egyik epizódszerepével indult, és a nyolcvanas évek közepétől másfél évtizeden át uralta a képernyőket, mint a pankráció királya.

 


A kilencvenes évek elejétől kezdett akciófilmekben és vígjátékokban szerepelni, 2005-től pedig beindult a Hogan Knows Best című reality-showja, mely családjának hétköznapjait mutatta be.

 


Most -válást követően- azt a házat adja el, amit éveken keresztül nézők milliói ismerhettek meg. Az 1500 négyzetméteres telken elterülő kaliforniai családi ház közvetlenül a tengerparton található, és tartozik hozzá egy csónakház, valamint egy vendéglakás is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Az eredetileg 25 millió dollárért vásárolt házat most a vételi ár közel feléért, 13,9 millió dollárért (2,5 milliárd forint) kínálja a sztár.

 

Fotók: luxist.com

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?