5 °C Budapest

Luxuspalotában él az akciósztár: lenyűgöző képek

2009. szeptember 26. 16:58

Eladja floridai álomvilláját Hulk Hogan. Az egykori pankrátor luxusotthona 2,5 milliárd forintért keres új tulajdonost.


Hulk Hogan a világ legismertebb pankrátora: az amerikai birkózás sztárja nem csak jellegzetes bajszáról ismert, hanem B-kategóriás akciófilmekben nyújtott csodálatos színészi alakításairól is.

 


Hogan (eredeti nevén Terry Gene Bollea) televíziós pályája a Rocky III.. egyik epizódszerepével indult, és a nyolcvanas évek közepétől másfél évtizeden át uralta a képernyőket, mint a pankráció királya.

 


A kilencvenes évek elejétől kezdett akciófilmekben és vígjátékokban szerepelni, 2005-től pedig beindult a Hogan Knows Best című reality-showja, mely családjának hétköznapjait mutatta be.

 


Most -válást követően- azt a házat adja el, amit éveken keresztül nézők milliói ismerhettek meg. Az 1500 négyzetméteres telken elterülő kaliforniai családi ház közvetlenül a tengerparton található, és tartozik hozzá egy csónakház, valamint egy vendéglakás is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 


Az eredetileg 25 millió dollárért vásárolt házat most a vételi ár közel feléért, 13,9 millió dollárért (2,5 milliárd forint) kínálja a sztár.

 

Fotók: luxist.com

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm