10 °C Budapest

Bizarr: elkelt a lakás, ahol meghalt az Oscar-díjas filmcsillag

2009. július 25. 08:02

A napokban eladták a tragikus körülmények között elhunyt Heath Ledger manhattani lakását. A Sötét Lovag című film sztárjának apartmanja 10 millió dollárért kelt el.

A napokban eladták az a New York-i ingatlant, amelyben meghalt Heath Ledger, későbbi Oscar-díjas filmszínész. Az ausztrál származású Ledger 2008 január 22-én vesztette életét a manhattani apartmanban, amit akkoriban bérelt. A Sötét Lovag sztárja máig tisztázatlan körülmények között, vélhetően gyógyszer-túladagolásba halt bele.

Fotó: wordpress.com

Az ingatlan Ledger haláló óta üresen állt, néhány napja vásárolták meg: a rendkívül jó környéken levő luxuslakásért 10 millió dollárt, azaz 1,8 milliárd forintot fizetett az- egyelőre ismeretlen- vevő.

A tragikusan fiatalon elhunyt színésztehetség idén februárban kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, Joker szerepéért.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem