14 °C Budapest

Gyalázat! Átverték a vak zenészt? 150 milliót bukott Stevie Wonder

Pénzcentrum
2009. július 23. 15:02

Egy éve hirdette egyik Los Angelesben található házát Stevie Wonder, mire sikerült túladni rajta. A korábban megjelölt 3,2 millió dolláros (607 millió forintos) irányár végül 2,4 millió dollárra (457 millió forintra) olvadt, a 800 ezer dolláros (150 millió forintos) vételár csökkenéshez a rossz nyelvek szerint az is hozzájárult, hogy a kilátás nem volt annyira bámulatos, mint ahogy azt a vásárlás idején a zenésznek előadták.

Az adásvételi szerződésbe egészen pontosan 2,407 millió dollár került végül, a vevők nevét nem hozták nyilvánosságra. A 14 szobás ingatlan 1928-ban épült mediterrán stílusban, Wonder még 1979-ben 435 ezer dollárért tett szert a tulajdonjogra.

A 406 négyzetméter alapterületű ingatlanhoz több fürdőszoba is tartozik, a fűtést díszes kandallók biztosítják. A kétszintes ház udvarán medencét és parkolót is találunk, a teraszról vegyes érzelmeket kiváltó kilátás nyílik a nagyvárosra.

Az 59 éves, 22-szeres Grammy-díjas előadó a 70-es évektől ontja a slágereket, virtuozitását Obama elnök beavatási ceremóniáján és Michael Jackson temetési szertartásán is megcsodálhatta a közönség. A hírek szerint a művész legalább egy tucat lakó- és kereskedelmi célú ingatlannal rendelkezik Los Angelesben.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 26. hétfő
Géza
9. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm