5 °C Budapest

Gyalázat! Átverték a vak zenészt? 150 milliót bukott Stevie Wonder

Pénzcentrum
2009. július 23. 15:02

Egy éve hirdette egyik Los Angelesben található házát Stevie Wonder, mire sikerült túladni rajta. A korábban megjelölt 3,2 millió dolláros (607 millió forintos) irányár végül 2,4 millió dollárra (457 millió forintra) olvadt, a 800 ezer dolláros (150 millió forintos) vételár csökkenéshez a rossz nyelvek szerint az is hozzájárult, hogy a kilátás nem volt annyira bámulatos, mint ahogy azt a vásárlás idején a zenésznek előadták.

Az adásvételi szerződésbe egészen pontosan 2,407 millió dollár került végül, a vevők nevét nem hozták nyilvánosságra. A 14 szobás ingatlan 1928-ban épült mediterrán stílusban, Wonder még 1979-ben 435 ezer dollárért tett szert a tulajdonjogra.

A 406 négyzetméter alapterületű ingatlanhoz több fürdőszoba is tartozik, a fűtést díszes kandallók biztosítják. A kétszintes ház udvarán medencét és parkolót is találunk, a teraszról vegyes érzelmeket kiváltó kilátás nyílik a nagyvárosra.

Az 59 éves, 22-szeres Grammy-díjas előadó a 70-es évektől ontja a slágereket, virtuozitását Obama elnök beavatási ceremóniáján és Michael Jackson temetési szertartásán is megcsodálhatta a közönség. A hírek szerint a művész legalább egy tucat lakó- és kereskedelmi célú ingatlannal rendelkezik Los Angelesben.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?