25 °C Budapest

Anettka nem fizeti a rezsit! Szomszédok 2009

2009. július 2. 15:02

A volt műsorvezető addig nem hajlandó kifizetni a felhalmozott rezsiszámláit annak a VIII. kerületi lakásnak, amelyben él, amíg nem zárul le a férje hagyatéki tárgyalása. Az elhunyt producer végrendeletét megtámadta a volt felesége, így addig halmozódhat az adósság, amíg a lakás tulajdonjoga nem rendeződik.

A Bródy Sándor utcai ház többi lakója felháborodott, amikor a tartozások miatt a szolgáltató ki akarta kötni a gázt a házban. A helyzet rendezéséig az adósságot a lakóközösség kénytelen állni a megemelt közös költségből.

A lakók elmondták, hogy a társasház részletfizetési kedvezményt kért és kapott a hátralék rendezésére. Az adósságot (amiből állítólag egymillió forint a vitatott lakásra eső rész) négy tételben kell visszafizetni, de így legalább elmúlt a kikapcsolás veszélye.

A műsorvezető azzal védekezett, hogy személy szerint neki semmilyen elmaradása nincs. A jogi képviselője a Borsnak elmondta, hogy amint lezárul a hagyaték és a lakás Fehér Anettkáé lesz, akkor az összes hagyatéki igényt - köztük a számlatartozásokat is - kielégítik.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?