27 °C Budapest

Anettka nem fizeti a rezsit! Szomszédok 2009

2009. július 2. 15:02

A volt műsorvezető addig nem hajlandó kifizetni a felhalmozott rezsiszámláit annak a VIII. kerületi lakásnak, amelyben él, amíg nem zárul le a férje hagyatéki tárgyalása. Az elhunyt producer végrendeletét megtámadta a volt felesége, így addig halmozódhat az adósság, amíg a lakás tulajdonjoga nem rendeződik.

A Bródy Sándor utcai ház többi lakója felháborodott, amikor a tartozások miatt a szolgáltató ki akarta kötni a gázt a házban. A helyzet rendezéséig az adósságot a lakóközösség kénytelen állni a megemelt közös költségből.

A lakók elmondták, hogy a társasház részletfizetési kedvezményt kért és kapott a hátralék rendezésére. Az adósságot (amiből állítólag egymillió forint a vitatott lakásra eső rész) négy tételben kell visszafizetni, de így legalább elmúlt a kikapcsolás veszélye.

A műsorvezető azzal védekezett, hogy személy szerint neki semmilyen elmaradása nincs. A jogi képviselője a Borsnak elmondta, hogy amint lezárul a hagyaték és a lakás Fehér Anettkáé lesz, akkor az összes hagyatéki igényt - köztük a számlatartozásokat is - kielégítik.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem