4 °C Budapest

Anettka nem fizeti a rezsit! Szomszédok 2009

2009. július 2. 15:02

A volt műsorvezető addig nem hajlandó kifizetni a felhalmozott rezsiszámláit annak a VIII. kerületi lakásnak, amelyben él, amíg nem zárul le a férje hagyatéki tárgyalása. Az elhunyt producer végrendeletét megtámadta a volt felesége, így addig halmozódhat az adósság, amíg a lakás tulajdonjoga nem rendeződik.

A Bródy Sándor utcai ház többi lakója felháborodott, amikor a tartozások miatt a szolgáltató ki akarta kötni a gázt a házban. A helyzet rendezéséig az adósságot a lakóközösség kénytelen állni a megemelt közös költségből.

A lakók elmondták, hogy a társasház részletfizetési kedvezményt kért és kapott a hátralék rendezésére. Az adósságot (amiből állítólag egymillió forint a vitatott lakásra eső rész) négy tételben kell visszafizetni, de így legalább elmúlt a kikapcsolás veszélye.

A műsorvezető azzal védekezett, hogy személy szerint neki semmilyen elmaradása nincs. A jogi képviselője a Borsnak elmondta, hogy amint lezárul a hagyaték és a lakás Fehér Anettkáé lesz, akkor az összes hagyatéki igényt - köztük a számlatartozásokat is - kielégítik.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16