Ez igen! Szállodát vett magának a celeb

2009. július 8. 16:58

Kapszulaszállodát vett magának Brad Pitt a Miamiban a közelmúltban megrendezett ingatlankiállításon. A hollywoodi színész minihotelja hat darab, úgynevezett "sejtből" áll, vagyis hat ember fér el benne.

Ezek a kisméretű, fiókszerű szobák járkálásra, ugrálásra nem alkalmasak, de egy fekvő ember kényelmesen elfér bennük. Az "ágy-hotel" felszerelése mindössze egy apró televízió, és van saját világítása is. A vendég a ruháit egy különálló szekrényben helyezheti el és zuhanyozni is csak a "hotelon" kívül tud.

A cikk folytatódik, kattintson!

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem