435 millióért kelt el a volt külügyminiszter háza

Pénzcentrum
2009. június 6. 14:02

Hosszú és több árcsökkentéssel tarkított értékesítési időszak után végre gazdára talált a korábbi amerikai külügyminiszter, Warren Christopher kaliforniai háza. A 83 éves volt politikus tavaly áprilisban még 3,26 millió dolláros (662 millió forintos) irányárral kezdte meg az eladást, végül 2,15 millió dollár (435 millió forint) került az adásvételi szerződésbe.


Warren Christopher

A 309 négyzetméteres connecticuti vidéki stílusban épült, de Beverly Hillsben található házat a Tűzhányó New Yorkban című film ügyvezető producere, Fernando Szew vásárolta meg.

Az eladással megbízott ügynökség szerint a 13-14 hónapos értékesítési idő nem nevezhető kirívónak a mai lakáspiacon, de az ilyen mértékű vételárengedmény valóban nem mindennapos.

A két Beverly Hills-i utca (Monte Cielo Court - Coldwater Canyon Drive) találkozásánál fekvő 1620 négyzetméteres saroktelek adottságánál fogva két címmel is rendelkezik.

Az eredetileg 1935-ben épült ház 1976-tól volt a politikus családjának otthona.

A négyszobás házban négy fürdőszoba, egy jól felszerelt konyha, több közlekedő, tágas nappali és étkező is megtalálható, a vendégek számára egy jól szeparált részt alakítottak ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A földszintes épület udvarát számos fa, gyönyörű gyepszőnyeg és egy medence is ékesíti.

A volt miniszter számára nem volt annyira égető a ház mielőbbi eladása, mivel már tavaly januárban beköltöztek egy belvárosi társasházi lakásba, amiért 1,82 millió dollárt (368 millió forintot) fizettek.

Warren Christopher - aki 1993 és 1997 között volt az Egyesült Államok külügyminisztere - a belvárosi lakáson túl egy Santa Barbarán található ingatlannal is rendelkezik.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?