15 °C Budapest

Meglógtak a Ferrarival - eladó a pavilon

Pénzcentrum
2009. május 28. 13:02

Nyilván sokan emlékeznek olvasóink közül a Meglógtam a Ferrarival (eredeti címe: Ferris Bueller's Day Off) című vígjáték azon jelenetére, amikor Ferris és Cameron - kitámasztva és hátramenetbe kapcsolva - próbálják visszapörgetni a Frye apuka féltve őrzött 1961-es Ferrarijának a kilométeróráját, majd a luxusautó a fák között landol. A tengerentúlon óriási érdeklődésre számítanak a jelenetben szereplő chicagói ingatlan tulajdonosai, akik 2,3 millió dollárért piacra dobták a házukat és a hozzá tartozó híres pavilont.

A pavilonhoz tartozó ház nem egyezik meg a filmben látható lakóingatlannal, mivel azokat a jelenteket Kaliforniában forgatták. A 3000 négyzetméteres telken 1953-ban épült 475 négyzetméteres házat a hozzá tartozó pavilonnal együtt 2,3 millió dollárért dobták piacra. A kertvárosi ingatlant elsősorban a filmből megismert, ma lakásnak berendezett és használt pavilon teszi érdekessé.

A Chicago kertvárosában található ingatlan a vígjátéknak köszönhetően óriási hírnévnek örvend, a sokak kedvencének tartott filmnek köszönhetően hatalmas érdeklődésre számítanaka a tulajdonosok. A tartóoszlopokon álló pavilon igazán egyedülálló és figyelemre méltó épület, ugyanakkor az utcában autózva alig észrevehető, eldugott helyen található.

A többek között négy hálószobával, négy fürdőszobával, konyhával, kandallókkal és három férőhelyes garázzsal felszerelt ingatlan irányárát a pavilonnak köszönhetően a környékbeli ingatlanok áraitól valamivel magasabban határozták meg, ugyanakkor, aki hajlandó áldozatot hozni, az elmondhatja magáról, hogy egy unikumnak mondható ingatlannal rendelkezik (a képek forrása: Bergproperties).

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?