-3 °C Budapest

Meglógtak a Ferrarival - eladó a pavilon

Pénzcentrum
2009. május 28. 13:02

Nyilván sokan emlékeznek olvasóink közül a Meglógtam a Ferrarival (eredeti címe: Ferris Bueller's Day Off) című vígjáték azon jelenetére, amikor Ferris és Cameron - kitámasztva és hátramenetbe kapcsolva - próbálják visszapörgetni a Frye apuka féltve őrzött 1961-es Ferrarijának a kilométeróráját, majd a luxusautó a fák között landol. A tengerentúlon óriási érdeklődésre számítanak a jelenetben szereplő chicagói ingatlan tulajdonosai, akik 2,3 millió dollárért piacra dobták a házukat és a hozzá tartozó híres pavilont.

A pavilonhoz tartozó ház nem egyezik meg a filmben látható lakóingatlannal, mivel azokat a jelenteket Kaliforniában forgatták. A 3000 négyzetméteres telken 1953-ban épült 475 négyzetméteres házat a hozzá tartozó pavilonnal együtt 2,3 millió dollárért dobták piacra. A kertvárosi ingatlant elsősorban a filmből megismert, ma lakásnak berendezett és használt pavilon teszi érdekessé.

A Chicago kertvárosában található ingatlan a vígjátéknak köszönhetően óriási hírnévnek örvend, a sokak kedvencének tartott filmnek köszönhetően hatalmas érdeklődésre számítanaka a tulajdonosok. A tartóoszlopokon álló pavilon igazán egyedülálló és figyelemre méltó épület, ugyanakkor az utcában autózva alig észrevehető, eldugott helyen található.

A többek között négy hálószobával, négy fürdőszobával, konyhával, kandallókkal és három férőhelyes garázzsal felszerelt ingatlan irányárát a pavilonnak köszönhetően a környékbeli ingatlanok áraitól valamivel magasabban határozták meg, ugyanakkor, aki hajlandó áldozatot hozni, az elmondhatja magáról, hogy egy unikumnak mondható ingatlannal rendelkezik (a képek forrása: Bergproperties).

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm