1 °C Budapest

Lelakják a rokonok Beckham fényűző lakását?

Pénzcentrum
2008. október 6. 15:00

Az embereket mindig érdeklődéssel tölti el, amikor bepillanthatnak a felső tízezer mindennapjaiba. Sokat hallani manapság a gigantikus dubai ingatlanfejlesztésekről, de vajon kik vásárolnak ott lakást az ismert személyiségek közül. A sorból nem maradhatnak ki a sportolók, a színészek és a zenészek sem, de mi történik, ha valakinek nem tud elég időt tölteni a frissen szerzett méregdrága ingatlanban?

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A Pálma-szigetcsoport (Forrás: architecrurelist.com)

Több hírességről is olyan hírek kaptak szárnyra, hogy rendkívül zsugorian bánnak a sokmillió dollárra tehető vagyonukkal, nem úgy a Beckham házaspár! David és Victoria hat évvel ezelőtt 8 millió fontot (2,5 milliárd forintot) fizetett egy a dubai Pálma-szigeteken található luxuslakásért. A kulcsokat ugyan átvették, de a sűrű elfoglaltságaik és a nagy távolságok miatt képtelenek időt szakítani arra, hogy akár csak egy hétvégét is ott töltsenek.

A lakás ugyanakkor nem áll üresen, a pár rokonai kaptak az alkalmon és előszeretettel pótolják a Beckhamék által hagyott űrt. A rokonok ölébe hullott - mások számára elérhetetlennek tűnő - lehetőség azonban könnyen a visszájára fordulhat. Mivel a házigazda soha nem teszi tiszteletét, a rokonok egyre inkább magukénak érzik a fényűző lakást.

A hollywoodi hírek arról szólnak, hogy a másik kirakatpár - Brad Pitt és Angelina Jolie - sem akar kimaradni az üzletből és állítólag bejelentkeztek a dubai Világ-szigetcsoport egyik ingatlanáért. Még folynak a tárgyalások, de a pár olyan lakást szeretne, ahol a népes kis család minden tagjának saját hálószobája lehet és a hozzá tartozó kert elég teret biztosít a gyermekeknek a játékra és a szórakozásra.

A sportolók közül Wimbledon korábbi bajnoka Boris Becker és a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher is egy-egy belvárosi toronyháznak lett a névadója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?