23 °C Budapest

Lelakják a rokonok Beckham fényűző lakását?

Pénzcentrum
2008. október 6. 15:00

Az embereket mindig érdeklődéssel tölti el, amikor bepillanthatnak a felső tízezer mindennapjaiba. Sokat hallani manapság a gigantikus dubai ingatlanfejlesztésekről, de vajon kik vásárolnak ott lakást az ismert személyiségek közül. A sorból nem maradhatnak ki a sportolók, a színészek és a zenészek sem, de mi történik, ha valakinek nem tud elég időt tölteni a frissen szerzett méregdrága ingatlanban?


A Pálma-szigetcsoport (Forrás: architecrurelist.com)

Több hírességről is olyan hírek kaptak szárnyra, hogy rendkívül zsugorian bánnak a sokmillió dollárra tehető vagyonukkal, nem úgy a Beckham házaspár! David és Victoria hat évvel ezelőtt 8 millió fontot (2,5 milliárd forintot) fizetett egy a dubai Pálma-szigeteken található luxuslakásért. A kulcsokat ugyan átvették, de a sűrű elfoglaltságaik és a nagy távolságok miatt képtelenek időt szakítani arra, hogy akár csak egy hétvégét is ott töltsenek.

A lakás ugyanakkor nem áll üresen, a pár rokonai kaptak az alkalmon és előszeretettel pótolják a Beckhamék által hagyott űrt. A rokonok ölébe hullott - mások számára elérhetetlennek tűnő - lehetőség azonban könnyen a visszájára fordulhat. Mivel a házigazda soha nem teszi tiszteletét, a rokonok egyre inkább magukénak érzik a fényűző lakást.

A hollywoodi hírek arról szólnak, hogy a másik kirakatpár - Brad Pitt és Angelina Jolie - sem akar kimaradni az üzletből és állítólag bejelentkeztek a dubai Világ-szigetcsoport egyik ingatlanáért. Még folynak a tárgyalások, de a pár olyan lakást szeretne, ahol a népes kis család minden tagjának saját hálószobája lehet és a hozzá tartozó kert elég teret biztosít a gyermekeknek a játékra és a szórakozásra.

A sportolók közül Wimbledon korábbi bajnoka Boris Becker és a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher is egy-egy belvárosi toronyháznak lett a névadója.

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 9. péntek
Félix
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?