19 °C Budapest

Megnyitotta 100-adik irodáját a Duna House!

Pénzcentrum
2008. szeptember 26. 12:25

Több éves, folyamatos hálózatfejlesztés után Tatabányán nyitotta meg 100-adik, teljes körű szolgáltatást kínáló irodáját a Duna House, Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítő-franchise hálózata. A DH tapasztalatai szerint egyre többen keresnek lakást a környéken - különösen a keleti országrészből, hiszen a régió számos munkalehetőséget kínál.

Örömömre szolgál, hogy a térségben új megélhetési lehetőségek jöttek létre - mondta az eseményt megnyitó beszédében Dr. Völner Pál, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke, aki pozitívan értékelte azt is, hogy a helyi ingatlanpiacon az új iroda megnyitásával erősödött a versenyszellem.

Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség elnöke elismerését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Duna House nyitotta meg az országban - a hazai közvetítőhálózatok között - elsőként 100. franchise irodáját. "Sokáig kóstolgattuk egymást, mit tudnánk nyújtani a másiknak, ám ahogy a Duna House belépett a Magyar Ingatlanszövetségbe, máris megnyerte az "Év Ingatlanosa" díjat, ami méltó elismerése az elmúlt időszak teljesítményének" - tette hozzá a MAISZ elnöke.

A Superbrands díjat kapott Duna House Magyarországon az egyik leggyorsabb fejlődéssel és az egyik legbiztosabb háttérrel büszkélkedhet az ingatlanpiacon, a rendszer 3 irodával indult, napjainkban azonban a központi iroda mellett jelenleg már országosan 100 franchise irodában, közel 900 értékesítő dolgozik azon, hogy a Duna House Ügyfelei a legprofesszionálisabb kiszolgálásban részesüljenek és elégedetten távozzanak vagy térjenek vissza - mondta Szalay Kinga, a Duna House franchise-igazgatója.

A tatabányai ingatlanpiac az utóbbi időben felpezsdült, hiszen - dacára a hazai munkavállalók alacsony mobilitási hajlandóságáról szóló felméréseknek - számos, főleg Kelet-Magyarországról érkező munkavállaló érdeklődik lakásvásárlás, vagy albérlet iránt a városban, ahol a lakásárak 6 millió forinttól kezdődnek, amely összegért elsősorban panellakásokat lehet vásárolni. A jellemző négyzetméterárak 120-200.000 forint között alakulnak, ami lényegesen alacsonyabb árszintet jelent a fővárosi, vagy akár más vidéki nagyvárosok átlagánál.

A Duna House fejlődésének évei alatt erőteljesen megváltozott a hazai ingatlanpiac - a 2000-es évek elejétől eltérően ma már szinte minden szegmensben kínálati piacról beszélhetünk, a vásárlók számos eladó lakás közül válogathatnak. Jelentősen növekedett az ingatlanközvetítőkön keresztül végzett tranzakciók száma, miközben az utóbbi 1-2 évben maga a piac meglehetősen stagnáló képet mutatott - vagyis egyre több Ügyfél bízik a közvetítőhálózatokban.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Duna House nagy szerepet töltött be abban - egyes versenytársakkal közösen - hogy a hazai ingatlanpiaci kultúra jelentősen tisztuljon, és az Ügyfelek minőségi és professzionális szolgáltatásokkal találkozhassanak. Ennek keretében hálózat folyamatosan innovatív új szolgáltatásokat vezet be a piacra, ilyen például az Értékesítési Garancia, mely az eladók számára igen előnyös lehetőség, valamint számos, az Ügyfeleknek kedvező ajánlatokat dolgoz ki, mint például a meghatározott feltételek mellett igénybevehető, ingyenes lakásbiztosítás, bútor és háztartási eszköz-vásárlási kedvezmények.

A cégcsoport kiemelt figyelmet fordít Ügyfelei elégedettségére, a magas színvonalú és professzionális képzésre, valamint a minél szélesebb körű, minden igényt kielégítő kínálat biztosítására. A Duna House kedvező jutalékrendszerének köszönhetően biztos megélhetést és karriert kínál. Ebben alapvető szerepet játszik az értékesítők bevonásával közösen kidolgozott, motiváció alapú karrierprogram, mely az egész országban elérhető, és kiemelt előrelépési lehetőségeket kínál valamennyi Duna House-os számára.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?