0 °C Budapest

Magyarország a harmadik helyen: új fejlesztők érkezhetnek!

Pénzcentrum
2008. július 24. 10:00

Az európai ipari ingatlanok piacán Magyarország négy helyet javítva a harmadik helyen végzett Belgium és Hollandia mögött. Az idei első félévet vizsgáló felmérés szerint javult a közlekedési hálózat sűrűsége, nőttek a telekárak, valamint emelkedtek a bérleti díjak is - írja a Világgazdaság.

Szorosan hazánk mögött végzett Csehország és Lengyelország, Franciaország a második helyről a hatodikra csúszott vissza. A szakértők hazánk további erősödését várják az M0-s kiépítésétől és a keleti régió gyors fejlődésétől.

A tízezer négyzetméternél nagyobb ipari ingatlanok bérleti díja havonta 3,5-6,5 euró (800-1500 forint) között változnak négyzetméterenként az autópályától és a fővárostól való távolságtól függően. Az új közlekedési csomópontok mentén és a repülőterek környékén további fejlesztésekre lehet számítani.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm