13 °C Budapest

Budapesti beruházások: építkezések a város minden pontján

Pénzcentrum
2008. július 11. 10:00

Szerkezetkész az Úttörő Áruház helyén épülő 190 szobás, négycsillagos First Site Hotel és Irodaház, Seven Arts néven új dizájn-lakópark épül a rózsadombi diplomata-negyed helyén és jövőre átadják a 16 ezer négyzetméteres K3 irodaházat a Könyves Kálmán körúton - írja a Világgazdaság.

Az Úttörő helyén épülő komplexum jövő tavasztól hotelszobákkal, irodákkal, fitneszteremmel és üzletekkel várja az érdeklődőket. A tulajdonos és a kerület vezetése a Kossuth Lajos utca kereskedelmi életének fellendülését várja a beruházástól.

A rózsadombi Józsefhegyi úti épületegyüttest a vasbeton szerkezetig visszabontja a beruházó és egy egyedi, művészeti elemekkel ötvözött koncepció jegyében, másfél év alatt építi újjá azokat. A programot az egyediség, a művészi kivitel és legújabb kori technológiák jellemzik majd, a négyzetméterárak várhatóan meghaladják az egymillió forintot.

A Könyves Kálmán körúton is rövidesen elindulnak a 16 ezer négyzetméteres környezettudatos irodaház építési munkálatai. Az épület melegvíz-ellátását napelemes cellák biztosítják majd, az esővíz alternatív felhasználásával pedig tovább csökkentik a komplexum energiaigényét.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06