13 °C Budapest

Budapesti beruházások: építkezések a város minden pontján

Pénzcentrum
2008. július 11. 10:00

Szerkezetkész az Úttörő Áruház helyén épülő 190 szobás, négycsillagos First Site Hotel és Irodaház, Seven Arts néven új dizájn-lakópark épül a rózsadombi diplomata-negyed helyén és jövőre átadják a 16 ezer négyzetméteres K3 irodaházat a Könyves Kálmán körúton - írja a Világgazdaság.

Az Úttörő helyén épülő komplexum jövő tavasztól hotelszobákkal, irodákkal, fitneszteremmel és üzletekkel várja az érdeklődőket. A tulajdonos és a kerület vezetése a Kossuth Lajos utca kereskedelmi életének fellendülését várja a beruházástól.

A rózsadombi Józsefhegyi úti épületegyüttest a vasbeton szerkezetig visszabontja a beruházó és egy egyedi, művészeti elemekkel ötvözött koncepció jegyében, másfél év alatt építi újjá azokat. A programot az egyediség, a művészi kivitel és legújabb kori technológiák jellemzik majd, a négyzetméterárak várhatóan meghaladják az egymillió forintot.

A Könyves Kálmán körúton is rövidesen elindulnak a 16 ezer négyzetméteres környezettudatos irodaház építési munkálatai. Az épület melegvíz-ellátását napelemes cellák biztosítják majd, az esővíz alternatív felhasználásával pedig tovább csökkentik a komplexum energiaigényét.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04