15 °C Budapest

Nyári Lakásbörze - Piknik a Millenárison

Pénzcentrum
2008. július 7. 13:01

Több mint 100 000 eladó lakás, kötetlen, nyári hangulat és ingyenes belépés várja a lakáskeresőket a hétvégén megrendezésre kerülő 4. Horizont Lakásbörzén a Millenáris Park légkondicionált "F" épületében.

A börze július 12-13-án 10 és 19 óra között tart nyitva. A 100 kiállítóból mintegy 60 használt lakásokat is értékesít, míg a kizárólag új ingatlanokat fejlesztő cégek a résztvevők 40%-át adják. A tapasztalatok szerint a rendezvényen 10 000 látogató vesz részt és 400-500 ingatlan cserél majd gazdát.

Kövesdi Marcell, a börze ügyvezető igazgatója elmondta: "A rendezvény egyik különlegessége, hogy ellentétben az év más részeiben tartott nagyszabású, "munka jellegű" vásárokkal, ide pihenni is lehet jönni. A Millenáris területén található tavak, zöld területek és szabadtéri vendéglátóhelyek, valamint az "F" épület színpadán kialakított kávézó tökéletes alkalom arra, hogy egy kellemes nappal kapcsoljuk össze a lakáskeresést."

A Lakásbörzén lesz ingyenes parkolás, gyermekmegőrző és lakáskeresésre igénybe vehető internet-sarok.

Az idén először használt beléptetési rendszer minden érkezőhöz saját látogatói profilt hoz létre, így a lakáskeresőknek nem szükséges megadniuk az adataikat minden egyes érdeklődésnél, elég, ha bemutatják a kártyájukat: a nap végén a kiállító lehívhatja azoknak a listáját, akik felkeresték a standját. A látogatók természetesen dönthetnek arról, megadják-e elérhetőségeiket és engedélyezik-e az adatok használatát - emelték ki a szervezők.

Nyáron is megy az ingatlan

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Kövesdi Marcell szerint nyáron is kedvező lehetőségek rejlenek az ingatlanszektorban. "Míg a kereslet csupán 10-15%-al esik vissza, az ingatlanértékesítő cégek átlagosan 40%-al csökkentik marketingtevékenységüket - így aki ebben az időszakban intenzívebben jelenik meg a piacon, duplán nyerhet."

4. Horizont Lakásbörze
2008. július 12-13.
Millenáris Park (Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
Nyitva tartás:
Szombat-vasárnap:
10:00-19.00 óráig
További információ:
www.lakasborze.com

EZT OLVASTAD MÁR?