Biztonságos befektetés, magas hozamra - Az első lépéstől az utolsó simításokig (x)

Pénzcentrum
2007. november 20. 15:15

Szeretne egy nagyobb lakást? Minden vágya egy kertes ház? Már most gondoskodni szeretne gyermeke jövőbeni otthonáról? Álmait finanszírozza a Fundamentával! A lakásvásárlás életünk legnagyobb beruházása, melyet csak nagyon kevesen tudnak önerőből megvalósítani. Ha pedig már beköltöztünk álmaink otthonába, ne feledkezzünk meg arról, hogy a legújabb és legmodernebb lakás is időnként felújításra, majd idővel korszerűsítésre szorul. Igényeink is változhatnak, a garzonlakásból egy tágasabb társasházba, vagy egy kertes családi házba vágyódunk.

A lakásálmok megvalósítása azonban sokszor komoly anyagi akadályokba ütközik. A bankok sokféle hitelt kínálnak, de érdemes jól átgondolni, milyen terhet veszünk a nyakunkba.

Válassza a Fundamenta lakás-előtakarékossági konstrukcióját, mely a magas hozam miatt a legjobb befektetések egyike, ugyanakkor kiváló öngondoskodási lehetőség!

A rendszeres megtakarításokra évi 30% (évente legfeljebb 72 000 Ft) állami támogatás jár, amelynek köszönhetően kiemelkedően magas hozam biztosítható. A 4 év 4 hónapos futamidejű szerződések esetében az éves hozam 10,54%, a 8 évig takarékoskodók hozama pedig éves átlagban 6 százalék körül alakul.

A megtakarítások kamatadó-mentességet élveznek, s a megtakarítási idő lejárta után kedvező kamatozású lakáskölcsön igényelhető évi 3,9% kamatra (THM 5,12-5,22%).

Nézzünk egy példát!

Ön 4 év és 1 hónapon át havi 20 000 Ft-ot fizet be lakástakarék számlájára. Így az összes befizetése 980 000 Ft, melyre összesen 321 843 Ft kamat és állami támogatás jár Önnek. Ez a befektetés 4 éven át Önnek évi 10,5% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási időszak lejáratkor ezen felül Ön 1 918 157 Ft összegű hitelt igényelhet fix évi 3,9%-os kamatra.(THM 5,12-5,22%). Ebben az esetben Ön 3 220 000 Ft szerződéses összegre köt szerződést.

A Fundamenta lakástakarék jelenleg az egyik legversenyképesebb befektetés és hitel- konstrukció a piacon, a betétek biztonságát pedig az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja.

(A fundamenta.hu oldalon részletesebben olvashat a lakás-előtakarékosságról, illetve online szerződéskötésre is lehetősége nyílik. Tanácsadónak is jelentkezhet a nyitóoldal bal alsó sarkában található linken keresztül.)(X)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem