3 °C Budapest

Biztonságos befektetés, magas hozamra - Az első lépéstől az utolsó simításokig

Pénzcentrum
2007. november 20. 15:15

Szeretne egy nagyobb lakást? Minden vágya egy kertes ház? Már most gondoskodni szeretne gyermeke jövőbeni otthonáról? Álmait finanszírozza a Fundamentával! A lakásvásárlás életünk legnagyobb beruházása, melyet csak nagyon kevesen tudnak önerőből megvalósítani. Ha pedig már beköltöztünk álmaink otthonába, ne feledkezzünk meg arról, hogy a legújabb és legmodernebb lakás is időnként felújításra, majd idővel korszerűsítésre szorul. Igényeink is változhatnak, a garzonlakásból egy tágasabb társasházba, vagy egy kertes családi házba vágyódunk.

A lakásálmok megvalósítása azonban sokszor komoly anyagi akadályokba ütközik. A bankok sokféle hitelt kínálnak, de érdemes jól átgondolni, milyen terhet veszünk a nyakunkba.

Válassza a Fundamenta lakás-előtakarékossági konstrukcióját, mely a magas hozam miatt a legjobb befektetések egyike, ugyanakkor kiváló öngondoskodási lehetőség!

A rendszeres megtakarításokra évi 30% (évente legfeljebb 72 000 Ft) állami támogatás jár, amelynek köszönhetően kiemelkedően magas hozam biztosítható. A 4 év 4 hónapos futamidejű szerződések esetében az éves hozam 10,54%, a 8 évig takarékoskodók hozama pedig éves átlagban 6 százalék körül alakul.

A megtakarítások kamatadó-mentességet élveznek, s a megtakarítási idő lejárta után kedvező kamatozású lakáskölcsön igényelhető évi 3,9% kamatra (THM 5,12-5,22%).

Nézzünk egy példát!

Ön 4 év és 1 hónapon át havi 20 000 Ft-ot fizet be lakástakarék számlájára. Így az összes befizetése 980 000 Ft, melyre összesen 321 843 Ft kamat és állami támogatás jár Önnek. Ez a befektetés 4 éven át Önnek évi 10,5% garantált hozamot biztosít! A megtakarítási időszak lejáratkor ezen felül Ön 1 918 157 Ft összegű hitelt igényelhet fix évi 3,9%-os kamatra.(THM 5,12-5,22%). Ebben az esetben Ön 3 220 000 Ft szerződéses összegre köt szerződést.

A Fundamenta lakástakarék jelenleg az egyik legversenyképesebb befektetés és hitel- konstrukció a piacon, a betétek biztonságát pedig az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja.

(A fundamenta.hu oldalon részletesebben olvashat a lakás-előtakarékosságról, illetve online szerződéskötésre is lehetősége nyílik. Tanácsadónak is jelentkezhet a nyitóoldal bal alsó sarkában található linken keresztül.)(X)

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?