3 °C Budapest

Együttműködés a Fundamenta-Lakáskassza és a penzszerzo.hu között

Pénzcentrum
2007. július 16. 11:38

Egy éve indította be on-line értékesítési üzletágát a Fundamenta-Lakáskassza. Az eddigi sikerek, illetve az a tény, hogy mind több felhasználó veszi igénybe pénzügyeivel kapcsolatban is a világhálót, arra sarkallta a Társaságot, hogy a szolgáltatásait újabb elérési lehetőséggel bővítse.

A Fundamenta lakás-takarékpénztári termékei elérhetővé váltak a penzszerző.hu oldalon is. A penzszerzo.hu az egyik legigényesebb on-line gazdasági portál, melyet a portfolio.hu/penzcentrum.hu oldalak szerkesztői hoztak létre. Olyan szolgáltató honlap, ahol az érdeklődők - legkülönfélébb preferenciáik megadásával - pénzügyi tanácsadók ajánlatait kérhetik elektronikus úton. Amennyiben a lakás-előtakarékossági konstrukcióról szeretnének konkrét információkat kapni - s az ilyen irányú érdeklődés jogosan prognosztizálható, hiszen a portál munkatársainak eddigi tapasztalata szerint a látogatók nagy része lakás-céljai megvalósítására keres megoldást -, a rendszer a Fundamenta Személyi Bankárokhoz irányítja, de természetesen igénytől függően módot ad az on-line szerződéskötés lehetőségére is.

"On-line értékesítési üzletágunk 2006-os indítása óta felméréseink azt mutatják, hogy leginkább a városokban élő fiatalkorúak körében közkedvelt az internetes szerződéskötés. Mivel Társaságunk számára ez egy fontos célcsoportot jelent, kiemelt feladatunknak tekintjük a Fundamenta on-line elérhetőségének folyamatos fejlesztését. Ennek egy újabb állomása a penzszerzo.hu-val való együttműködés" - mondta Morafcsik László, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. igazgatósági tagja, értékesítési igazgatója.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?