Együttműködés a Fundamenta-Lakáskassza és a penzszerzo.hu között

Pénzcentrum
2007. július 16. 11:38

Egy éve indította be on-line értékesítési üzletágát a Fundamenta-Lakáskassza. Az eddigi sikerek, illetve az a tény, hogy mind több felhasználó veszi igénybe pénzügyeivel kapcsolatban is a világhálót, arra sarkallta a Társaságot, hogy a szolgáltatásait újabb elérési lehetőséggel bővítse.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Fundamenta lakás-takarékpénztári termékei elérhetővé váltak a penzszerző.hu oldalon is. A penzszerzo.hu az egyik legigényesebb on-line gazdasági portál, melyet a portfolio.hu/penzcentrum.hu oldalak szerkesztői hoztak létre. Olyan szolgáltató honlap, ahol az érdeklődők - legkülönfélébb preferenciáik megadásával - pénzügyi tanácsadók ajánlatait kérhetik elektronikus úton. Amennyiben a lakás-előtakarékossági konstrukcióról szeretnének konkrét információkat kapni - s az ilyen irányú érdeklődés jogosan prognosztizálható, hiszen a portál munkatársainak eddigi tapasztalata szerint a látogatók nagy része lakás-céljai megvalósítására keres megoldást -, a rendszer a Fundamenta Személyi Bankárokhoz irányítja, de természetesen igénytől függően módot ad az on-line szerződéskötés lehetőségére is.

"On-line értékesítési üzletágunk 2006-os indítása óta felméréseink azt mutatják, hogy leginkább a városokban élő fiatalkorúak körében közkedvelt az internetes szerződéskötés. Mivel Társaságunk számára ez egy fontos célcsoportot jelent, kiemelt feladatunknak tekintjük a Fundamenta on-line elérhetőségének folyamatos fejlesztését. Ennek egy újabb állomása a penzszerzo.hu-val való együttműködés" - mondta Morafcsik László, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. igazgatósági tagja, értékesítési igazgatója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?