25 °C Budapest

Újabb milliárdok panelekre

Pénzcentrum
2007. február 26. 09:30

Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter döntése alapján további 266 tavaly beadott panel-felújítási pályázat nyert támogatást, mely 3.3 milliárd forint állami támogatást jelent 19 ezer felújítandó lakás tulajdonosának.

Mint ismeretes, a panelprogram keretében a felújítási költségek harmadát állja az állam, a másik harmadát az illetékes önkormányzat, a fennmaradó részt pedig a lakóknak kell megfizetniük.

Hazánkban összesen mintegy 800 ezer panellakás található, több mint 2 millió lakossal. Területi bontásban egyértelműen a közép-magyarországi régió jár az élen, ahol csaknem 300 ezerre tehető a panellakások száma.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22