3 °C Budapest

Vásárra viszik a lakást, ez kell nekünk!

Pénzcentrum
2006. szeptember 22. 11:00

A magyar vevők körében egyre népszerűbbek a lakásvásárok, ahol egy helyen összehasonlítható kínálat segíti a döntéshozatalt. A kiállítók beszámolói szerint minden vásár után több száz adásvételi szerződést írnak alá.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A magyar vevők körében egyre népszerűbbek a lakásvásárok, ahol egy helyen összehasonlítható kínálat segíti a döntéshozatalt. A kiállítók beszámolói szerint minden vásár után több száz adásvételi szerződést írnak alá - írja a Népszabadság.

A SYMA Csarnokban ma kezdődik a 9. Budapesti Lakásvásár, melyre 15 ezer látogatót várnak, azaz legalább annyit, ahányan a tavaszin voltak. A rendezvényen a kiállítók autósorsolással, ajándék konyhabútorral, a költöztetési költségek átvállalásával csábítják a lehetséges vevőket, míg a bankok akciós hiteleiket ajánlják.

Két hete rendezték meg először a Lakásbörzét, mely ingyenességével próbálta meg lefőzni vetélytársát, ahova belépőt kell váltaniuk az érdeklődőknek. A szervezők beszámolója szerint körülbelül 10 ezren mentek el a börzére a Lurdy Házba.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?