23 °C Budapest
Signing up contract. Close up of senior female ceo executive hand holding pen preparing to sign paper document in presence of business partner, elder woman lawyer explaining client agreement details

Kemény kérdések elé állították a gyermekvédelmi vezetőket: innentől erre lehet számítani

2024. május 23. 09:40

Igen részletes skálán kérdezték a gyermekvédelmi vezetőket személyiségükről egy kérdőíven, de a hideg zuhany csak az 500 kérdéses teszt után jött.

Kimondottan személyes kérdésekre kellett válaszolniuk a gyermekvédelmi intézményvezetőknek egy ötszáz kérdésből álló kérdőíven az alkalmassági vizsgálat során - írja a Népszava. A kérdőíven rákérdeztek félelmeikre, párkapcsolatukra, de még szexualitásukra is.

A kérdőíven szerepelt például olyan kérdés, hogy egyedülállók vagy párkapcsolatban élnek-e, félnek-e a sötétben, vagy éppen gyakran van-e székrekedésük. A kérdőív előtt azt a tájékoztatást kapták, hogy a cél megismerni, eltér-e az átlagostól a személyiségük.A teszt után pedig az immár kiértékelt kérdőívekkel egy klinikai szakpszicológus elé járultak, aki rákérdezett arra, hogy valaha töltött-e le az illető pedofil tartalmú videót az internetről.

A lapnak Hoyer Mária klinikai szakpszichológus azt mondta: magával a kérdőívvel nincs baj, jó személyiségteszt, az Egyesült Államokban pldául régóta alkalmazzák. A szakember azonban leszögezte, hogy egyetlen teszt alapján nem szabad, nem lehet és soha nem is szoktak ítélni a pszichológusok.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem