15 °C Budapest
Fontos változás jön az OTP-nél: rengeteg ügyfelet érint

Fontos változás jön az OTP-nél: rengeteg ügyfelet érint

2019. október 8. 11:27

Idén ősszel külsejében megújult az első hazai elektronikus cafeteria juttatási forma, az OTP Egészségkártya, ami egyben az OTP Cafeteria kártya is. Az utolsó, még a korábbi megjelenéssel rendelkező kártyákat szeptember 30-án adták postára. A kártyák felhasználása és működése változatlan marad, a korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatóak maradnak.

Három éven belül minden Egészségpénztári tag és Cafeteria Kártya birtokos új kártyát kap. Az első, már megújult külsővel rendelkező kártyákat idén október folyamán küldi ki ügyfelei részére az OTP Egészségpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató. A megújult külső mellett a legfontosabb változás, hogy a kártyán megtalálható lesz az egészségpénztári tagok okiratszáma, mely megkönnyíti az egészségpénztárra elszámolható termékek és szolgáltatások esetében a számla igénylését, az elfogadóhelyek számára pedig a számla kiállítását. 

Ezzel az OTP Egészségpénztár több mint 260 000 tagja még könnyebben tudja majd felhasználni egészségügyi célú megtakarításait.

Az OTP Egészségpénztár tagjai az elmúlt félév során 600 000 tranzakció során mintegy 3,7 milliárd forintot költöttek tagjaink egészségük megőrzésére, az OTP Egészségkártyák segítségével, a teljes költés összege pedig elérte az 5,5 milliárd forintot. Célunk, hogy számukra valóban partnerek lehessünk, úgy fejlesszük szolgáltatásainkat, hogy ezzel az ő mindennapi életüket tegyük könnyebbé. Az új kártyákon ezért mostantól megtalálható lesz tagjaink okirat száma is, ezzel a fizetés még egyszerűbb és gyorsabb lesz

-számolt be az újdonságokról Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. A cserével kapcsolatosan a kártyabirtokosoknak nincsen teendőjük, a három éves lejárati időt követően automatikusan az új külsővel rendelkező kártyát kapják meg. A korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatók maradnak változatlan feltételekkel. 

Tizenöt évvel ezelőtt, 2004-ben tettük elérhetővé az OTP Egészségkártyát, ami az első hazai elektronikus béren kívüli juttatási forma volt. Négy évvel később a sokoldalúságának köszönhetően ugyanez a megoldás jelentette egy új szolgáltatás, az OTP Cafeteria kártya alapját is. Azóta több tízezer kártyabirtokos fizetett az általunk kibocsátott kártyákkal gyermeke tanszereiért, sportbelépőkért, koncertjegyekért vagy éppen karácsonyi ajándékokért. Úgy éreztük, elérkezett az idő, hogy megújítsuk a kártyát, új, modernebb külsőt biztosítsunk számára. Bízunk benne, hogy egy ugyanilyen sikeres évtized áll a kártya előtt

- mondta el Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank cafeteria üzletágának vezetője. Az OTP Cafeteria kártyán keresztül a munkáltatók, ajándékutalványt, iskolakezdési támogatás utalványt, kultúra utalványt, sportutalványt vagy egészségpénztári hozzájárulást adhatnak dolgozóik számára.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?